Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
postavcu ja sutra nekih nba tipova
Aj postavi pa cu skociti ja do vilijem hila xd
hahaha
ja kad sam poceo da sa kladim a svercovao sam se pre nego sto sam napunio 18, radila neka kurva ciganka u mocartu gde sam se kladio (nije ciganka ali tamnoputa), vrhunski gradjena i lepa u faci. i ja bio zaljubljen u nju, i sad svaki put treba da mi kuca tiket ja kao ukrupnim glas, nzm kad nema nikog u kladionici ja odem kao gledam je i to...i ona je bila bas dobra prema meni..a to provalili svi ovi matori sto se klade i jednom odem i oni pocnu da me ponizavaju pred njom..kao koliko ti je kurac da vidimo skini gace ja pocnem da placem
Oh
Koliku kvotu juris na fibonaciju papete, kapiram kako ide sistem nego me zanima kvota, dal se isplati da jurim 2 igraca poeni +/- to je oko 3 negde, sta ti cepas? Znaci zanima me samo koju kvotu juris i sta igras ne sam fibonaci to kapiram prosto je..cini mi se da se sporo napreduje :/
Razmisljam da krenem sa ovim budzetom sto sam digao na minesotu i viginsa, znaci do 5 soma negde za sad ako ne krene crna serija onda ne znam sta cu vrv ko stevan opet bjezat u prikolici xd
Milan daje 2-3 gola. Kvota je 4. Vredi pokušati
Vratio sam se crn, spreman i pun love da jebem kladzoa.
Odigrah Coin sistem za pocetak, a veceras neka me se plasi NBA!
Skauz radi ti dva igraca +/- treba ti 3-5 (to papet fura)
Gde si bio blagoja neki tajland?
Da, isao malo trandze da vidim jel su im porasli kurcevi, ali nista brate, i oni u kanalu, ne moze covek ni da ga jebu normalno vise...
Jedino Soker, zato sam se i vratio
Dobro puse trandze, pusti pricu
Blagoja jesi se kladio tamo na borbe petlova? Znam namece se pitanje da li je jaci pevac ili divlja svinja, al kapiram da tamo ima bruka dobrih mogucnosti za gubljenje para
Jos mi samo to fali, ali bio sa mnom vlasnik Meridijana, lagano sam izgubio prvu opkladu a mislio sam da namestim..
Inace znas pricu pseto kad dodje lik, ortak, sa tajlanda i kao jesi jebo trandzu i on kao ma bre bezi si luud.. Ode opet, vrati se, opet isto jesi jebo trandzu, on kaze nisam ovaj put. :)
Xd dobro nema tu nista strasno sta
Moji ortaci bili na tajlandu bez mene, dogovor je bio da idem i ja naravno al mi tadasnja devojka zatrudnela pa peripetija pa ovo-ono i ispusim ga ja. Debil, da sam znao da ce me ostaviti otisao bih i boleo bi me kurac
A brt nije meni zbog toga da pogodim ili promasim nego volim sve da probam :) (nisam bio na tajlandu da se razumemo)
Je l te vodio vlasnik meridijana u tanzaniju xD
Nije, bio sam sam tamo, i bas pricali za Meridian tamo kaze ima ih u nekoliko drzava, ja se sokirao kad sam video..Al nisam smeo da udjem, zajebi pricu, da me jebu i crnci, dovoljno sto su trandze vec svoj posao odradile.
Ma pseto zabodi maximalu, na tajlandu ces je potrositi lagano... :)
Cuti, tamo bi jos par komada napravio, posle bi morao da bezis za Srbiju nazad kod bivse...
Ma da li mislis da mi nisu pricali sta se desava tamo? Cuo sam sve price po 29 puta brt xd
Edit: kod koje bivse? :D
Kod koje hoces, biraj.. :D