Кладионица

1. pseto veceras je crvena tackica na golden state

2. Zajebavas li me?

3. Znaci ozb te pitam nemoj da bacam pare bezveze

4. papet mi je to rekao sinoc, sad cu da proverim nemoj igrati

5. Daj vidite to jbt sta se drkam sa parkerima i brukovima lopezima

6. i ja sam mislio da odigram ali nije ipak

7. :((((

Pa kad je?

8. portland ta dva dana i to je to nema vise jebiga ali igraju protiv spursa tako da ono

9. Sedi Piroćanac u vozu i ogladneo. Izvuče salvetu stavi na kolena i krene da jede čvarke.

Preko puta njega sedi neka atraktivna devojka i on je gleda, merka je i kaže joj: Izvini devojče neme se tiče ali vidi ti se piče.

Ona ga gleda i kaže mu: Šta se tebe tiče moje piče?

A on joj odgovar: Devojče neme se tiče tvoje piče, al na Mićka mi utiče i čvarke mi razmiče .

10. Treba te ubiti ko kera

11. NE TE SE TIČE MOJE PIČE!!!

12. Moram ti vratiti nick na onom četu jbg
    Nije do mene

13. hahahah odlican vic arming sutra cu ga na proslavi prepricati

14. lacio milan su ogavne ekipe za kladjenje.sve mi to nesto vuce na prelaz neki.7 + mozda.
    u svakom slucaju na milan sam igrao.proslu tekmu sa 2 crvena dobiju.vise od lapo sata sa 2 igraca manje u gostima dobiju.to samo mogu ogavne ekipe.
    i jos granada iz x.nisu dobili nikog u gostima.neka dobiju ove.

15. Odigrao sam tiket za 50 miliona koji ce doci sigurno, ne znam koliko traje ceo taj proces isplate, posebno posto cu biti prvi koji je uzeo tu maksimalu, ali u narednih 10 dana planirajte ono smo pricali o iznajmljivanju mocarta, bice organizovan i prevoz za cica drazu i ostale bosanse mini kombi je u pitanju

16. Joj ja jedva cekam

17. Ja zavrsavam kurve i belo tj ti armin placas ali preko mene ces zavrsiti

18. Toliko sam uzbudjen da idem da pravim spisak pesama sa lol teme da damo mayi da zna sta da cepa

19. Cujemo se koliko ujutru oko detalja moramo sve odraditi kako valja

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.