Ja ne umem ovo, gasol jer igra s bruklinom a bruklin je kurac u odbrani, vajtsajd jer je orlando još jadniji u odbrani od bruklina koliko sam ja upućen a nisam, mils minus jer očekujem da parker bude bolji nego prošli put pa kao manje minuta ovome, brat grk pravoslavni armine ne zovi ga ante jebem li ti krvav lebac sad jedini igra kad je džabari umro, a nemam pojma zašto novicki minus. Kao da ovo ostalo znam zašto haha, nalupetao uz duvan jer me je rampa uhvatila pa da ne zevam u kolima
Denver u problemu sa igrackim kadrom za veceras. Ne igraju Galinari,Faried, Artur, Mudiay, Chandler nije trenirao odradio jutarnji trening.Plumlee jos uvek nije u konkurenciji za sastav. U najavi 35+ minuta za Jokica (granica 23.5 primamljivo za plus) i duel sa JaVale-om.
Woriorsi bez Thompsona, Livingstona, Zaze i Westa
Ovo ako je sve tačno, da nema galinarija, farida i da je čendler rovit, ide jokić na 30+ večeras. Još nema pačulije ovamo, a on kakav je da je, opet je još jedan igrač pod košem jbg. Da sam znao ovo singlirao bih ga bez dileme.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ja cu doci (naravno ako budem pozvan) samo ako dodje izijem sa zoranom kalezicem
Prvom klasom poleces iz nisa prijatelju, sve cemo rezervisati ujutru
Khm, dragi bravo da li da igram dvojku na Boston ili pak poena 208.5+?
Ili dajte neke ozbiljne predloge
arming ne znam sta da radim, moji me ne pustaju...
2 na bostona dio usrace ih zato nemojte celovog plus bice BO
Papet svako vece crno mece da po tebe dolazi xd
Sataraš od kurca da se mezeti ukucajte DAARMIN
kako me usra cirih mrtvi, imaju igraca vise od 14.minuta i ujebu pa dokle bre vise ljudi moji sta je ovo
http://image.prntscr.com/image/1c8558f911dc4b95bfa8359cb6e4021f.png
hahah
a ti i dalje pricas svima kako telo izijem ima hahahahahah HAHAHAHA
Vajtsajd 19.5 +
Mils 8.5 -
Novicki 14.5 -
Antetokumpo 27.5 +
Ja ne umem ovo, gasol jer igra s bruklinom a bruklin je kurac u odbrani, vajtsajd jer je orlando još jadniji u odbrani od bruklina koliko sam ja upućen a nisam, mils minus jer očekujem da parker bude bolji nego prošli put pa kao manje minuta ovome, brat grk pravoslavni armine ne zovi ga ante jebem li ti krvav lebac sad jedini igra kad je džabari umro, a nemam pojma zašto novicki minus. Kao da ovo ostalo znam zašto haha, nalupetao uz duvan jer me je rampa uhvatila pa da ne zevam u kolima
nerlens noel+
jrue holiday+
andre drummond+
za dramonda ima rezona na 9,5 je to je 3 kucanja i bacanja 4/12 xd
nece igrati klay thompson i shaun livingston
Cendler plus onda gruvajte klej im najbolje brani te igrace
Woriorsi bez Thompsona, Livingstona, Zaze i Westa
Ovo ako je sve tačno, da nema galinarija, farida i da je čendler rovit, ide jokić na 30+ večeras. Još nema pačulije ovamo, a on kakav je da je, opet je još jedan igrač pod košem jbg. Da sam znao ovo singlirao bih ga bez dileme.
Ja ga imam minus od danas popodne
Reko cuvace ga grin jebo im pas mater obojici