Кладионица

1. pa jebote horford ubacio 7p u prvoj cetvrtini i nijsta vise do kraja

2. jebem ti ovo nije vise normalno

3. jel bio ovo faul izi, vidim negoduju

4. nzm brate ugasio sam popusih na smarta i horforda

5. Vasington lomi, Cikago potpuno nepredvidiva ekipa nista mi nije jasno.

6. Unikaha h2 protiv raspale Barse. Može i čisto 2 da se proba, ovi nema od koga nisu gubili u poslednje vreme.

7. Jokic vcrs u 3, u mocartu 2.7 kvota na tim svet, u meridijanu 2,2

8. Ispusice ga tim sveta vrv

9. Sad kad sma video postave slazem se, mislio sam da je bolji tim svet, msm da je embid trebao da igra

10. Istra-lokomotiva u 18h

11. Mlatoni dobija Barsa, moraju da prorade jbg a i bolji roster imaju. Juce sam se zajebao sa Hapoelom, isto sam razmisljao e ovaj Makabi se raspada a Hapoel u odlicnoj formi i nabise ih ovi oko 20 razlike

12. Како би се звао Армин да није муслиман?
    .
    .
    .
    .
    .
    Амин

Ааахахахахххах

13. Dubljevic 12.5 +
    Laval 10.5 +
    Barsa 1
    Dunav 62.5 -

14. Šta znam, ja odigrao h2. Nek pobede do tri razlike da budemo obojica zadovoljni. :)

Na Dunav smanjili poene od jutros za 3, jebem im majku. Ja sam hteo prvo poluvreme 31.5-, posle pogledam kad ono 28.5

15. Dva dana aktivne fazon samo teme o kladionici i dnevnjaku, ova tema je ubedljivo no.1 na sajtu nema krize koju nece prebroditi

16. ih scausere da si moj kako bih te bio

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.