Кладионица

1. Kosmajac povucite reč za Džordana

2. čuo sam da u bibcu je tolko dobra pljeka da se jede bez priloga...

3. Au sta napravi robinson

4. Najbolja tema u istoriji tema, u 4h ujutru čitam prethodnih pitaj boga koliko strana i umirem.

Ala kucaju sve im njiovo

5. Lečki tačno sam hteo da te pomenem malopre u smislu da mi je žao onih koji nisu tu a čitaju temu kad se probude/dođu, usraće se. A baš si mi bio prvi primer. I eto te, haha.

6. Sad kad izleti šiptarska zastava

7. Ajde ne izmotavajte se jebeeno nego kucajte

8. Sutra na fejsbuku pokušaj duhovite montaže: Hašim Tači vozi dron za Gordona.
    Šansa da se ostvari: 94.6%

9. Imaš 200 miliona maraka pa obrijaj pazuh picka ti materina šorlava

10. A tako dajte mu 18x da kuca

11. Pa ja se baš pitam gde su mi te marke a i pazuh mi je obrijan sreća te si se ispravio na vreme nemoj da se ponovi ok

12. Hahah Boh a inače moraš niti strašno bogat ds briješ mišku jebenu

13. znači dobra pljeskavica u bibcu

14. ja nikad nisam obrijao pazuh u životu al ono nemam šumu ko da je stalo tu na nekoj ok granici

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.