Кладионица

1. Pa ne pada mi na pamet da igram to

2. Pogledaj ti ovaj partizan sugavi

3. Šta radi, vredi li juriti u lajvu keca?

4. Vodili i sad gube pavijani a i ja idiot igram na partizan reko moraju se prati

5. Pa gubili su vise kad sam napisao post dobro je ako je 1 sada

6. Pogledaj dom svoj anđele

7. Treba odvojiti 5k evra i igrati na duplanje, singlove na X. Kreneš od 10e. Tu su pare.

8. Jedan moj drug tako samo sa 10k

9. Pa od 10e do 5k evra sa duplanjem je 10 koraka. Moraćeš jednom da ubodeš nerešeno, juriš samo jedan tim. Što kasnije ubodes veće pare. Onda se vraćaš na početak.

Fibonači prespor.

10. Pogledajte na koliko narastu uplate nakon 10 duplanja, ako se krene samo sa 10kn.

1. 10
    2. 20
    3. 40
    4. 80
    5. 160
    6. 320
    7. 640
    8. 1280
    9. 2560
    10. 5120

11. A sta mislite da mi ovde sa teme za sledece parlamentarne oformimo stranku, uzmemo pare za kampanju i tim parama izorganizojemo ono rokanje u mozzartu sto smo pricali?

12. Problem je sto ako ne predjes cenzus pare mora da vratis

13. Ali aj kad bude prvi termin da se nba igra ranije po nasem vremenu da se skupimo u tipa balkan koji radi do ujutru i ima najbolje picke i da gemblamo

14. U NEDELJU SVADBA MI JE PEVATI SE MORA

15. JA ZAVOLEH SUMADINKU LJEPSU NEMA CRNA GORA

16. Vidi partizan sugavi jebem im mater glupavu u picku

17. I ja sam debil mesam ih sa normalnim el ekipama danas

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.