Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa ne pada mi na pamet da igram to
Pogledaj ti ovaj partizan sugavi
Šta radi, vredi li juriti u lajvu keca?
Aha, gubi 1, ne vredi...
Vodili i sad gube pavijani a i ja idiot igram na partizan reko moraju se prati
Pa gubili su vise kad sam napisao post dobro je ako je 1 sada
Pogledaj dom svoj anđele
Treba odvojiti 5k evra i igrati na duplanje, singlove na X. Kreneš od 10e. Tu su pare.
Jedan moj drug tako samo sa 10k
Pa od 10e do 5k evra sa duplanjem je 10 koraka. Moraćeš jednom da ubodeš nerešeno, juriš samo jedan tim. Što kasnije ubodes veće pare. Onda se vraćaš na početak.
Fibonači prespor.
Pogledajte na koliko narastu uplate nakon 10 duplanja, ako se krene samo sa 10kn.
1. 10
2. 20
3. 40
4. 80
5. 160
6. 320
7. 640
8. 1280
9. 2560
10. 5120
Dobro
Ok
A sta mislite da mi ovde sa teme za sledece parlamentarne oformimo stranku, uzmemo pare za kampanju i tim parama izorganizojemo ono rokanje u mozzartu sto smo pricali?
Problem je sto ako ne predjes cenzus pare mora da vratis
Ali aj kad bude prvi termin da se nba igra ranije po nasem vremenu da se skupimo u tipa balkan koji radi do ujutru i ima najbolje picke i da gemblamo
U NEDELJU SVADBA MI JE PEVATI SE MORA
JA ZAVOLEH SUMADINKU LJEPSU NEMA CRNA GORA
Vidi partizan sugavi jebem im mater glupavu u picku
I ja sam debil mesam ih sa normalnim el ekipama danas