U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
presolidan larkin
Jebem li mu majku ja, ni ne gleda ka košu više, popio dve banane i usrao se, čak i sa driblingom staje posle par sekundi, kao da je micić jebeni. Ja se kao još nadam da on može da uđe u ludu seriju od tri vezane trojke, ume on, ali nema ništa, a i h2 me jebe.
Zizis asistencije +, ljulj -, vonamejker -, to igram posle.
Coakg danas masi sve jednostavno mora tako jbg to je pravilo, iako sam ga ja ispratio 2 igraca
Očekivao sam i ja to, ali jedan od tri će da uđe, nema tu šta.
E i nemoj da ispratiš ovaj drugi pls xd
Kako će mi ga uterati braun smrdljivko
Nemam vise para jbg XD
A ozb jeste li za ideju da probamo neku kombinaciju onih neodgovorno se kladimo(moze mnogo bolje to), ovih ozb tip stranica, plus dodamo nase cari, znaci drkanje sprdnja, tipove mozemo da serujemo sa drugih stranica ako nam se svidja analiza, mozemo mi da kenjamo, somi je hteo da pravi za evroligu ono ne znam sta je bilo pa eto i to prilike, pa ako se primi mozda da se prebacuje na sajt sto je prica bila, e sad sve je ovo ideja, zna to lako da propadne, mozda ide sve ovo al samo medju nama na temi klaidonica, mozda nam dokurci, al eto ako ste da se proba ili sta znam
Napravio sam ja za evroligu pa me smorilo posle dve nedelje, aj fil divoušn stranica zove se
Pa smorilo jer niko nece da slusa sumenko fore, mi cemo te vuci ti samo popuni za evroligu ponesto
Au pseto al te Partizan usrao nerealno si imao srece nadam se da si bar uzeo pare
Ja sam imao tu ideju cini mi se al somi nije vidro posto je sajt tu je stalo sve
Sjeba me partizan mrtvi najgori klub na svetu lepo dosao efes hendikep i partizan vodi 5 na 5min do kraja i ne prelomi pa jebem ti bogalje jedan razlike ni smanjeni hendikep nisu mogli da uprcaju
Ma daj djoks ne jebi me sad
ne moze sajt odmah jbg, bolje ovo što kaže armin ako već imate u planu, otvorimo stranicu, nabudžimo je na 10 soma ljudi za mesec dana lagano reklamiranjem
posle se pročuje u internet svetu kako postoje tamo neki momci koji jebu kladionice, otvorimo sajt i budemo tarzanija za sirotinju
Pa da na tvoju ideju bi se preslo ako prodje pilot epizoda, prototip
Ajde otvarajte pocinjemo od ovih tekmi u 8
evo kacite tamo odmah bertansa minus
Зизис 8.5 +
Вонамејкер 15.5 -
coa čuo sam nešto da si izduvao prvi tiket
tako ćeš i ovaj majmune