I ja mislim Milsap, Hauard bi trebao da ide na hasana. Trebao zato sto ide i carmelo na kawhija, pa ga ovaj natrpa onomad majku mu jebem izbio mi lijepe novce bio
Jebem ti bre i atlantu i srodera i nba i kladionicu i sve pa kako niko ovo ranije nije okacio jos vam kazem da cu da bacim sve pare na atlantu i budjavu minesotu i niko da kaze eeee ne igra ti sroder burazeru polako ccc ko da sam drvlje i kamenje na vas(osim radmila) bacao
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahaha spali smo na to da se cascavamo imaginarnim parama
е сад имам једно питање, атланта суспендовала шредера на једну утакмицу, само за вечерас, ко ту највише профитира његовим изостанком?
Dajte jedan sprajt za mog dragog prijatelja shomy23
na dijeti sam, ne pijem gazirano, čašu vode za mene ako može
па ти то пијеш и кад ниси на дијети јер си сиромашан :ДДДДДДДДДД
ко профитира изостанком шредера јебевамсеме дај док још држе у сокеру исте границе, шредер на 17.5 а дућкаће курац на трибинама
Coa juce delio bonove za kafu steta sto niste bili tu
Zajebavas li me za atlantu baksuzcino jedna???
Pu jebem ti srecu vise
Hahaha
http://www.sportando.com/en/usa/nba/227077/hawks-suspended-dennis-schroder-for-one-game.html
да, ја сам сад откуцао ово пре 5 сати, 'ајде бежи у курац незахвалниче!
Hauard ce se jebati sa hasanom tako da logicno milsap jbg drugo i nema u ponudi, hardavej ako nadjes
Malkolm Dilejni xD Njega nema u ponudi xexe
сокер има у понуди само милсапа на 18.5, хауарда на 13.5 и бејзмора на 11.5.
ех да имају сад дилејнија у понуди...
miševi najlepše žive u onom selu gde nema mačaka ;)
Bejzmor moze
I ja mislim Milsap, Hauard bi trebao da ide na hasana. Trebao zato sto ide i carmelo na kawhija, pa ga ovaj natrpa onomad majku mu jebem izbio mi lijepe novce bio
Jebem ti bre i atlantu i srodera i nba i kladionicu i sve pa kako niko ovo ranije nije okacio jos vam kazem da cu da bacim sve pare na atlantu i budjavu minesotu i niko da kaze eeee ne igra ti sroder burazeru polako ccc ko da sam drvlje i kamenje na vas(osim radmila) bacao
ето, само по мени пљујеш, а ја ти окачим да не игра шредер, да те обавестим. додуше пар сати након уплате, хахахх.
meni javio za šredera onaj drug što čuva pčele još danas, ali vi se samo sprdate na njegov račun pa mi bilo glupo da pišem ovde