Кладионица

1. добро и даље су фаворити, није да је сад скочила квота за 0.4

2. Mada dobice i bez onog malog govneta on ionako samo sranja pravi i gubi lopte degenko ajmo mocna atlanto adrenalin ponovo radi

3. majamiju ne igra kris boš

4. одиграо сам бејзмора на 11.5 +, јокића на 21.5 - и брука лопеза на 22.5 +

како ми иде данас, одиграјте све контра, квота 6.33 и узмите лагане паре.

5. Somi odlican kalezic tek sad su mi dozvolili pristup internetu pa da pohvalim.

6. Majamiju ne igra kari, nije im nikad ni igrao Hahhahahaa usracu se u gace

7. Pekovic je out za minesotu jbg ps

8. Hahaha sisajte mi kurac

9. Nije mi toliko ni za sekaca ni za cou baksuza nego sam se malo zaneo danas opet pa prezatego jbg pa nervoza nisam dugo

10. I levin aut???? Xd

11. Dobro je sto se ne kladis...

12. A stvarno sam se kulirao fino mesec dana po soma na tiket pa ako dodje super ako ne ko ga jebe i 0-3 tiketa dnevno i sinoc mi simonovic i somi dignu pritisak i naravno da danas jedem govna vec sa bambergom(koji je odigrao i radmilo kad je video da sam igrao hm) je sve otislo gde ne treba ovo sad je na muda pa da vidimo da li sreca prati hrabre

13. Kakva je ovo fus bajadera?

14. Leskovacke bajadere - voce siromaha

15. ahahah a stvarno deluje siromašno

16. ово ми личи на оне чоколадице из свислајон слатке куће што се купују на меру или су упаковане онако па их у неким кафићима служе уз кафу. али је шоми ипак ове купио на меру, јефтиније су тако џддд

17. мислим не да личи него јесте оно из свислајон слатке куће и то на меру

18. али на страну што изгледа сиромашно, одлична чоколадица иначе

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.