ми у кући кад легне плата купимо једну ту чоколадицу од 5 динара и онда је сечемо на четири комада као оно у филму пијаниста у логору кад деле карамелу, е тако...
Pa jbg brate mogu i da ti kazem da si najbolji ali sta bi ti to znacilo bolje da malo poradis na sebi i da se trudis da budes bolja osoba pa da sledece godine mogu ponosno da kazem JA ZNAM RADMILA, MNOGO DOBAR LIK
Iskusno sam sačekao da ode Coa xd
Ej prekjuče navijam da mu konjska glava pređe granicu i uzme tu crkavicu, a on baca mađije mojim igračima i još mi se smeje u lice sve u nadi da će me jednog dana skinuti sa tipsterskog trona. Ništa, okrenućemo novu stranicu prijatelji...
Hahahah to je to coa ono sirotinjsko 5 dinara komad
I ima obraza lik da pise bajadera bar da je puna cinija nego jedna jebena od 5din
pa kupio sam tri bajadere, dve pojeo danas
Evo somi da proteras bajaderu
http://i.imgur.com/QWDjiAN.jpg
Tilmo je
Ovaj kamion na slici vredi vise od somijevog opela
Priznajem, los sam covek :( (al nisam gori od radmila naravno)
ми у кући кад легне плата купимо једну ту чоколадицу од 5 динара и онда је сечемо на четири комада као оно у филму пијаниста у логору кад деле карамелу, е тако...
Ko ono u crtacu kad jedno zrno pasulja seku na kriske hahahaha
да да као што они тилмови секу пршуту аахахахх
Hahahahaaha ono kao ima 70 parcica a 200 grama jedva
E coa ako ti nesto znaci nisi najgora osoba ovde od kako je odbaniran tilmo eto
па и не баш
Pa jbg brate mogu i da ti kazem da si najbolji ali sta bi ti to znacilo bolje da malo poradis na sebi i da se trudis da budes bolja osoba pa da sledece godine mogu ponosno da kazem JA ZNAM RADMILA, MNOGO DOBAR LIK
Kolko jak kamion brm brm
Milsap 18.5+
Isiah 30.5+
Bledsoe 24.5 +
Denver H1 -6.5
1:01
https://youtu.be/KqEVYbPw9lI
To nikolas hahahaa
Pa ukusnije je kad se tanje naseče jebem vas bas.
DION WAITERS 18.5 +
L.A. CLIPPERS - SAN ANTONIO 211.5 -
DENVER - BROOKLYN H1 7.5
MILWAUKEE - UTAH 2
TORONTO - BOSTON 213.5 +
ISAIAH THOMAS 30.5 +
Imas srece sto baksuzi nisu tu brt xd
Iskusno sam sačekao da ode Coa xd
Ej prekjuče navijam da mu konjska glava pređe granicu i uzme tu crkavicu, a on baca mađije mojim igračima i još mi se smeje u lice sve u nadi da će me jednog dana skinuti sa tipsterskog trona. Ništa, okrenućemo novu stranicu prijatelji...