Кладионица

1. Hahahaha ovo je smesno na vise nivoa brt xd

2. Mada jeste jeo govna za singltona danas al ozbiljno sada. A ovo sto kazes za tipsterski tron coa bi mogao da bude najbolji na ovoj temi ako svi ostali ukljucujuci i djoks stajla ubadamo na slepo kvote u listi hahaha

3. xd

Pa nisam pisao o singltonu pre nego što je prebacio, o jeb'o vas bog!!!

4. Ali eto, ako vam nešto znači, neću ni pogledati taj tiket iznad, pa da vidimo kako će proći, eto pobedili ste, neka, jednog dana ćete se setiti i biće vam žao...

Mada ne bih ni odigrao svakako, ja pisao svoja tri igrača i to je to za večeras.

5. Ne igra Kajl Lauri haha eto ti sad

6. Ove 2 utakmice u 1 sto su pocele isti rezultat na poluvremenu hah

7. Hahahah evo ga, nikolase hoces da mi prodas tiket za 500 dinara? Mislim da sam fer xd

8. Volim taj tvoj opservacioni humor, Armine

9. Nema para od kladže. Ovo je lik sto je osnivao jutub, inace i prvi video na jutubu.

Tu su pare, daj da smislimo nesto daajjj.

https://youtu.be/jNQXAC9IVRw

10. Ajde umri klarksone glupane sam igras bukvalno i kurcina si

11. Bas bih voleo da sam igrao indijanu i filadelfiju

12. Oba bacanja omasi klarksone tako je JDJSJWJSBDEJJEWJ

13. Arm radi fenek sad cu da skoknem dolazi ti klarkson ako ima nesto gore

14. A sto me jebes atlanto aj kazi sto me jebes

15. eric bledsoe na mom kurcu vrecica

16. Pa šta se ja nadam da dobijem od lika koji se zove kent... Da je dobar, zvao bi se marlboro, meki xd

17. Oteraću ovaj jadan skeč na prethodnu stranu...

A i armin me jeba: "može bejzmor, može", pa može kurac moj

18. Atlanta bacanja 11-19 pa jebem vam mater u aba ligi se bolje izvode penali

19. Na koliko ti je klarkson arming?

Edit: i taj bejzmor na koliko je?

20. Bejzmor na 11.5, imao 4 do sad, i sad izgleda ubo trojku s pola u poslednjoj sekundi, pratim samo play by play, pa ne znam

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.