Кладионица

1. 14,5 klarkson cekam ga za 100e

Bejzmor jos 5 poena coa laganica, a milsap presao vec

Jokic za 2min 2 faula glupan

2. Čekaj, taj sa klarksonom je onaj gde si imao i EL igrače ili ne?

Jokić po očekivanom, dva brza faula jer ne može da sačuva lopeza, a još se vratio galinari, ne leži mu nikako što su plamlija doveli sad, 21.5 je previsoko za njega ovih dana izgleda, juriću ga i narednih dana u minus.

3. Taj, imao sve vezano jbg
    Da branim treneru da ga vadi iz igre jedino XD

4. Dobro, navijaćemo. Bejzmor na 10, daće valjda još koš, sad samo da bruk lopez ne usere stvar.

5. Ti navijaj on mož da se okadi crnim tamjanom

6. Tebra smor mi je to više baš...

Kad kažem navijaćemo mislim: "puca mi kurac da pratim lejkerse, gledam šta meni treba, ali ono, evo ti podrška"

7. Pa koj kurac lažeš onda jebo te Tilmo usta

8. Jaoj atlanto jebem li ti sto majki da ti jebem

9. Tacno fali sreder budjavi

10. Jebeno kuliraju klarksona stoji lik desno oni sve sa leve, predje on na levu oni posle sve napade desno haha necu ni da gledam govna jebena mrs sve u kurac

11. Još jedna trojka, uleteće valjda.

Što ovaj pajser ne vraća bruka lopeza, šta se dešava koji kurac.
    Još koje sam sreće ni bejzmor neće više na parket jer je 20+ razlike za jebeni majami, ej, majami nekoga odvaljuje u gostima 20+ razlike, svašta...

12. A pa da, pseto igrao na atlantu, jasno je što je BO tu xd

13. Jbg brt bo
    Tomas nesto rukom napravio pistolj i uperio na ibaku koliko sam video hahah nesto su mu dali ali mislim da nije izbacen

14. To je to, neće ga ni biti na terenu više, ok, super završetak dana.

15. Klarkson asistencija za asistencijom, ostane li na granici jebenoj a u listi bilo 13,5 a na tiketu 14,5 prilicno tesko cu podneti to

16. A klasika jebena prodjem sito i reseto nabije mi zivot nadu max da bi me sto jace sjebao, sad kad mi treba kinta ostani na granici ma da

17. Zalepio ga adams na kraju hahahah

18. Nazad u sivilo prokleto mrtve prevare od zivota

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.