Кладионица

1. Jel ovo bre moguce

2. Natakli ih na kurac i vrte ko na raznju jbt

3. Vrv je i nikolas pao, sve islo lepo dok ova baksuzcina nije dosla ovde

4. dajte neke dojave braco, okacio bih danas moj nerealni tiket ali se plasim da nece doci ako okacim picka sam jbg a trebaju mi pare bas onako

5. Tilmo da je sistem 2/8 mozda bi i prosao.

Imam velika ocekivanja od svog dragog Cempionsipa, ajmo maleni

6. koji vam je kurac HRVATI iz 2u1!!

7. Solidan fiskalni račun

8. e ne moze majku ti jebem u picku nece da nameset

9. Pa dva penala su omašili invalidi, tačno je moglo da dođe.

10. pricaju ljudi da si govnarcina

11. pricaju ljudi ma sta im je volja najbolje je kad se jebe da se bira drolja

12. čekam 3+ leverkuzen, 11.minut, gube 0:2 od Majnca jebenog.

FT 0:2

jedina utakmica u nemačkoj koja nije došla 3+
    u pravu je coa, stvarno treba neko da mi skine magije ove

13. Svrake ce mi se pokenjati na glavu

14. Ako ne zajebe čelzi da opet primi neki brljiv gol u nadoknadi, onda još monako dvojka, eto da napišem jer znam kako to ide sad. Jebem im majku, daju sitiju tri u gostima, pa ako ne mogu bar dva genganu onda neka ide u kurac i kladionica i sve.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.