Кладионица

1. Imam tiket al necu stici da odigram

Napoli gg3+
    Vesthem gg3+
    Charleroi daje 2

Kvota 8,5 ako neko oce da isprati za pokoj dusi mojoj

2. Nisam znao da je monako poveo, ne bih pisao ovaj post gore sig xd

3. Danima pevam onu jebenu reklamu cokoo mlekooo cokoo mlekooo jebes zivot ovakav

4. Ko se jos zaleteo na njukasl jasam

5. Ajmo Njukasl jebem li vam sve

6. Natočila lepa Gina
    tri Njukasla rujnog vina
    tri Njukasla za tri druga
    svu trojicu muči tuga

7. Nisam ga igrao, ali ajde Njukasl, naprijed crno bijeli ajmo ajmo

8. Prvi Njukasl prazne zbog ljubavi lažne
    drugi Njukasl piju tugu da razbiju
    i treći ne štede čežnju da pobede
    al ne lezi vraže nista ne pomaže

9. Stvarno ne pomaže :(

10. Sad jedino logicno Brajton juriti keca kao kucu. A sledece je derbi za prvo mesto Brajton NJukasl.

11. шта радиш брт
    ево свирам Свраки

12. Voznjacki Karolina cura fina

13. LEBRON PROIPUSTIO JUTARNJU SHUTAROUNDM I QUESTIONABLE JE TONIGHT, E SAD TAKODJE CUO SAM NA NEKOM PODCASTU DA CAVALIERSI PLANIRAJU DA ZAJEDNOJ SITOUTUJU LEBRON+IRVIN KAD OVAJ PAUZIRA I OVAJ CE. KVOTA NA CIKAGO JE 5.40 U SOCCERU 6.50 U MOCARTU

14. Javi kad to bude sigurno, da ispratimo.

15. Puste svrake proklete
    Ostavi familiju

Nesreca nikad ne ide sama prijatelji posle jucerasnjeg jebanja mene i svrsavanja po mojoj faci od strane atlante kasno nocas zakla me i rodjena zena danas da se ponovi posle porodjaja red je. Cutim i placam sta cu al najgore sto je nisam mogao poslati samu nego da bi se sto pre vratila isao sam ko kljuse i nosao kese po trznim centrima beograda gadim se sam sebi pomalo sada

16. Šta ti misliš, može li kec na brajton uživo i napoli 1x? To ako uplatim i ako izađe - bataljujem, mislim do četvrtka i EL, ispunjen cilj.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.