Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja nisam mogao s telefona, mlato, okačiću ti link kasnije kad budem pri kompu.
Nista brt ako ti pomogne da jebes kladzu ja sam srecan
Nemoj coa da kacis u pvt mu posalji pls
Da da jasno i hteo sam to :)
Aj sah jedan da te karam
Ma okrenuce siti ovo al kapiram da ce probiti granicu ovako jbg. I bajern ce probiti vrv vec su dva dali nisam hteo 3+ jer je kup jbg AJMO SAD UMRTVI IGRU BAJERNE GDE JE GVARDIOLA KAD MI TREBA
Nisam kući sad, večeras može.
Sisaj jaja ok?
Ma da bajerne, daj 3 za pola sata da sam te igrao iz keca u kec i 3+ dao bi prvi u 86-om jebem ti majku u picku raspalu
Od 2 do 4 ex...
kad je bajern izaso u sastavu za bolji ls mec,a ne za jebeni kup protiv jos jebenijeg salkea.
mozda,kakvi su,povuku rucnu i iskuliraju.
Vec su na 3 i bajern i siti haha aj sad da vidimo oce li umrtviti malo
A mrljotine su siti i reko njih necu 3+ nema sanse a za bajern reko nece zapinjati valjda zadnjih mesec dana osim one jedne sve nesto na misice dobijaju
A prvo sam hteo i ovde napisao 1 i tim1 2+ al kvote mizerija da se somi23 ne postidi i izmenjam...
Evo ga i monako to sam kapiram prosao al je i siti na 4 vec haha pusite mi bre kurac
Tako bi l Bvlg odigrao sig
Brt necu da igram kvotu 1,22 pa makar pao ovako boli me kurac
Onako je na 4 utakmice kvota bila 1,8 pa nemoj se zajebavamo onda bolje samo monako dvojka i kvota 2,5 i cao
ajmo braćo kmon
http://image.prntscr.com/image/7d1ff7e31d19410799519da7ad22a3da.png
1:1 rm vec haha
Pa evo dva komada za 10min ovim tempom ce pasti 18 xd
e šomi pičko trebao si da staviđ 140e na ovo
ali kako bedne kvote majku im jebem bezobraznu