Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Haha
Brt da si roknuo sto si rekao siti barsa real pobede i 2 gola i monako x2i 2 gola na stotku i lagano
Neće doći, brani rekao sam ti
trebao sam da igram siti, bajern, real i barsu 7+ jebem im majku ja
A nisi brt al si trebo 500 kinti (mislio sam da cutim samo i navijam da prodjes al kad jedes govna...). Jbt ja coi jednom uplatio tiket on kaze za sto ja uplatio 300 sramota za sto kinti da uplatim jbt
gg 3+ je verovatno ne mnogo manja kvota nego na 7 +.
Nisi za 140e to kazem
Prebedne kvote bile arm ne mogu to jbt ipak imam neko ime i prezime
nebitna je kinta za ovakav tiket ovako samo želim da zapušim usta nekim osobama koje me prozivaju ovde godinama ali ne želim da spominjem njihova imena jer sam džentlmen pre svega dobro ajde te osobe su aleksandarkg i armin van buren
HAHAHA STA RADE ARAU I LUCERN MAJKU IM JEBEM
RUKOMET STA JE OVO
Ali tilmo vrv grize guzicu sto me nije poslusao igrao vise u drugom a u svakoj u prvom minimum 3 komada palo na nekima i 4 haha
odoh da sipam neko vino, da sednem pored kamina i da uživam u utakmici...
Pa ti vino u kuci imas samo ako si skoro slavu slavio a kamin i da ne pominjem
imam onaj dečji šampanjac, meni je to dovoljno aleksandre
Ja imam kamin u kuci koji ne radi xD Ozb brt
Nije nikad ni radio nije predvidjen da radi nego da bude tu
Zanimljivo, imas li i prazan bazen?
Mozes da treniras tenis u njemu
kamin = kaminski bez udova xDDDD