Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tako je Eriče Zeleni, još samo ti za isplatu, 12.5 plus ajmo
ишчупа мало на крају, и ја га имам +, и минусе на сандерса 14.5 и тилија 6.5 још
Ej pa ovo se pare broje cigani ludaci a grobar sam
mrtvi tibor plajs, hteo sam tajusa a njega nema u ponudi i stavim ovo govno
nisam igrao simona usta ga jebem, nikad vise govnara na tiket, tacno bih i sad ispizdeo
Jebem ti majku Simone, poigrao bih da sam igrao poene -
Tajus 7.5 +
Larkin asistencije 5.5 +
Simon skokovi 3.5 -
Lekavičijus ukradene lopte 0.5 -
ahahah jebo si mu kevu sa lekavičijusem xd
Meli skakačka mašina na mom kurcu
Na Đenku je bila granica 1.5 (1.75) i završio sa 0 ukradenih lopti
Jebemti majku Micov to jest ne tebi nego glavatom Atamanu burazer ostade na 12, četvrtinu ipo nije sutnuo na kos uopste vazno da je sinan guler dzejms harden u pokusaju izvodio vratolomije....
Leon 0p ko mo tno. Al dzabe uvek neko sjebe
Zeleno, volim te, Zeleno
Odlično hvatam minus na tilija, 1/1 za 2, 1/1 za 3, a ja se još obradovao kvoti od 1.95, kao neće se naigrati uz šengeliju sad kad se vratio, da da aleksandre bravo debilu
Ajde malo zagovnaj makabiju
Haha je l imao Zisis 9p seme mu se zatrlo 8.5- sam igrao sjeba i drugi tiket
Je l bilo 1-1 i minus, Ps?
Hvala Mlatoni legendo!
http://image.prntscr.com/image/40467a3708234bf484f1d392a79aa498.png
Nisam imao muda za hendikep jbg
AAAAJDEEE JORGOSEEE
Samo nek se prcaju kladionice
Браво Млато, браво ја, убодена квота 20.
У последњих недељу дана сам убо три тикета, у животној сам форми лоло
jebote ja sam stvarno baksuz jebeni
http://image.prntscr.com/image/6a6cebdcfaa94aaa9f5c5351e8631ad2.png
hteo sam tajusa mrtvaka i ne nadjem ga u listi, ne znam ni da li ga je bilo
i stavim ovo govno smrdljivo, stao na 8