Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jbg, uvek se nađe neka budala da sjebe stvar. Da je krenulo Vojtmana ili Šengeliju, verovatno bi imao malu minutažu, ovako krenulo njega u zlo vreme
Ja danas pratio iz offa, hteo da zategnem jankunasa Oly i Zvezdu al ne mogu preko fona da uplatim kes, svaka cast momci
Da probamo još Kantera na 14.5 plus i Kleja Tompsona 24.5 plus i dosta za danas.
Vojtman i Leno 0 poena ukupno, od one cetvorice sto sam predlagao, Micov nije mogao jebeni kos da da za poluvreme, Buboa crncuga retardirana falice mu 10 koseva na kraju za granicu 13.
Danasnji kladionicarski dan opisacu stihovima poznate pesme Desanke Maksimovic:
Det minz ajm ol d vej ap
https://www.youtube.com/watch?v=y2ak_oBeC-I
знате ли ви да вечерас преносе чикаго - голден стејт? па где су предлози? изијем, изостанци? ковалски, извештај џдддд
видим лечки окачио, али ми се не свиђа граница на томпсона, 24.5, па до јуче је био на 20.5-21.5, истина, кад је у игри дурент, али јбг, не могу ја то.
Ja bih ispratio tomosona na 24,5 ubedjen sam da dolazi, mora nadoknaditi durenta a njegov plus je sto dosta pegla i sa rezervnom postavom pa moze da sutne svaki napad dok je sa njima ako mu se sutira
Coa oces da odigramo zajednicki tiket sa tvog naloga? Ti daj nalog ja placam tiket dobitak delimo po pola naravno
брате ја имам сад 400 динара на рачуну дај немој ме јебати :)
гледам да од овога вечерас направим макар 1500 некако да могу сутра ЕЛ да гађам као човек.
добро томпсон, може ли лопез + на 11.5 шта цениш кад те иде данас? батлера и вејда не бих дирао вечерас, а кари на 30.5 у сокеру, па много је, куме.
Eto za tih 400 sta ako padnemo imaces opet 400
Nisam hteo da se kladim al nisam znao da ima prenos povilenecu nocas haha
Lopez centar cikaga? Mislim da ne moze ako neko igra odbranu u gsw to je grin...i tomson ali ne ko grin jbg on bas ono komanduje namesta ih i to
Batler mozda predje imao je proslu utakmicu "losiju" valjda ako se secam
Uplaticu ti ja sutra tiket ako padnemo eto al prolazimo osecam to u vazduhu
Imao je losije poslednjih X
Jebiga Makadu jebeni ga cuva, ako ne moze njega da jebe jebiga.
I vestbruk mozda minus, b2b je a sinoc nabio 40+
па добро не правим проблем и ја ћу свакако да гледам, а уз курац ми и гледање без тикета.
па сад да л' грин може лопеза да сачува, овај је виши 10+ сантима, а шта знам, гомила поена ће бити.
добро кари минус томпсон плус батлер плус и још један, ево одабери: вејд минус или батум плус
а брате нећемо ту у пола 5 то не могу да пратим уживо, а говно ми је то да одем да спавам а да не испратим
иначе бих ту нуркића - на 11.5
мислим што кари, кад неко шутира тројке 2/20 у две утакмице тај се мора испоштовати минусом па он нека набије 50 немам ништа против
PA NADJI GA MAJSTORE VECERAS AJMO MAJSTORE
Ps ponudio bih ti ja da odigramo na mom nalogu al se plasim da ce kilogram opet sliku pampura da stavi :/
:D
е сад се јеби ти ако се договоримо нас двојица око ових 4-5 играча можеш да се лепо јебеш ако се разумемо и не терај ме да понављам
Eto kari minus, tompson plus, batler plus i ajde kad oces da metimo gsw mali hendikep ja nisam za to ali kad si zapeo(vrv cemo pasti tu al jebes 400 dinara). Kapiram da ce hteti da pokazu da nisu kurac bez durenta kako svi misle a jesu kurac a i cikago je realno dobra ekipa... I aj jos jedan cekaj da bacim pogled