Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahaha daj bre kakve defanzivne 3 sekunde kakav kurac COA KOLIKO IMA KARI???
Ma 0/2, ono je portis šutirao dugu dvojku, i meni se učinilo da je vejd to.
Edit: A kari je na 5 koliko ja pratim.
Inace sad da mogu sve bi kontra igrao haha batler i klej cuvaju jedan drugog nema kurca da ulegnu u plus
Ima u manastir da odem da se zakunem samo minus da cu igrati na igracima retardiranim jadnim
Klej se ispucava boli ga kurac baca cigle ko adin vrabac
HAHAHAHAA MISLIO SAM DA JE BOBI PORTIS VETERAN NEKI POGLEDAJ GA NA STA LICI KO DA IMA 50 GODINA GRBAVAC
http://extra-stars.com/wp-content/uploads/2015/05/boban-zdravkovic-i-mahir-burekovic.jpg
Klej ne zna ni gde je dosao ni gde je posao...a rezultat mocnih 15:13 ko da gledamo pao-oly a ne gsw jebeni
Cujes sta kaze komentator da ovaj koko igra odlicnu odbranu
kolko je jadno ovo gledati
Jebali me slepac micov i madridski cigani koje dodam na basket tiket u paketu onako zajedno
Jel ces ti da mi refundiras dobitak vladimire ili ce pak tvoj diletant od trenera poslati pare po ibri iz benko transa?
Sve zajedno 55 hiljada sve vam jebem
Jebi ga brate, biće bolje sutra, budi jak.
Pseto, samo da se nadamo da tompson i batler u drugoj u poslednjih 5 minuta vežu neku dobru seriju i ok je ovo.
ne moze neko ko ne izgleda
Ma samo klej me brine ako mi verujes batler izgleda kao da mu se bas igra
Edit: osim ovog pada mada i to znaci da mu se igra samo je smotanko maleni hehe
Ali kad vec bombas pomenu izgled na sta ovaj pejn lici hahahaha majko moja mila stimara je za njega viktorijin andjeo
Pa da, tvoj tip jebe stvar, vejd 0, kari 7 ali 0/3 trojke, ok batler stvarno deluje da će moći, a ti zapeo za tompsona pa jebao te tompson i tebe i onog lečkog isto!
Još ja kažem ma mnogo je digli ga za 3-4 poena a oni kao ma nenene dobro je to on igra i sa drugom postavom kad je bo ajao s kim ja sedim ovde majko draga
Pa eto ga na polaganju ok pljuvaću ja još malo sad ovog tompsona usranog. Ej pa kakav si to košarkaš mater ti jebem ni crnac ni belac pa kako to