Кладионица

1. To, eto ga sa rezervama kako sam ti i rekao sad ce da se ispucava sad ces da vidis

2. Pa pogodi je crko majci dabogda da radmilu usta zapusis

3. Ne vredi čim prestanem da pljujem kovrdžavi belac puši kurac i maši

Najbolji trojkaš kao pa lol ćopavi bi ga dobio onim vrljavim šutem s obe ruke i to bez šarenih lopti

4. Haha evo ga još jednom

Sta jos jednom? Trojku je promasio a na polaganju ovom drugom je bio igudala

5. Najbolji trojkaš kao pa lol ćopavi bi ga dobio onim vrljavim šutem s obe ruke i to bez šarenih lopti

HAHAHAHAAHAHA

6. Ma u vreme tog posta je položio drugi put iza glave kad su oni rekli: "evo opet na isti način kao malopre". Pre te situacije jedno 2 minuta.

7. Mora dati jos 5p dok ne udje kari u igru jebo mu pas mater da je usla ova trojka sutnuo bi jos 3 sig

8. Pa skrsi se dekice jebem te

9. Nema od njega ništa zaokružuje se to lagano samo tompson drka kurac 'ajde kleje dve brze trojke iz ćoška i ok je to 12 za poluvreme bi bilo

10. Da.

Batler se isprimao na asistencije odjednom a evo i karija probio led za 3 sad drzi gace

11. pa ste to igrali kad ste razocarani toliko

12. Ko razocaran bre dolazi ovo samo da se klej trgne malo

13. Pa samo trojka njegova do poluvremena i sve je na mestu.

14. A daj bre tompsone polozi to popusi mi kurac vise

15. pu majku ti jebem vise svima dolazi samo meni nece

16. Neću ništa da ti pričam, znaš i sam, samo TVOJ tompson jebe stvar... Nubino.

17. Jaoj tompsone krvi cu ti se napiti ako ne budes dao 15 poena u trecoj

18. Opet promasi trojku majmun
    Edit: i evo sad nece da sutne sam dodaje kariju pu picko jedna zvalava melezka
    Edit2: sad ga zalepi bobi portis jebeni jebes ovo odustajem

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.