Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Haha evo ga još jednom
To, eto ga sa rezervama kako sam ti i rekao sad ce da se ispucava sad ces da vidis
Pa pogodi je crko majci dabogda da radmilu usta zapusis
Ne vredi čim prestanem da pljujem kovrdžavi belac puši kurac i maši
Najbolji trojkaš kao pa lol ćopavi bi ga dobio onim vrljavim šutem s obe ruke i to bez šarenih lopti
Sta jos jednom? Trojku je promasio a na polaganju ovom drugom je bio igudala
Najbolji trojkaš kao pa lol ćopavi bi ga dobio onim vrljavim šutem s obe ruke i to bez šarenih lopti
HAHAHAHAAHAHA
Ma u vreme tog posta je položio drugi put iza glave kad su oni rekli: "evo opet na isti način kao malopre". Pre te situacije jedno 2 minuta.
Mora dati jos 5p dok ne udje kari u igru jebo mu pas mater da je usla ova trojka sutnuo bi jos 3 sig
Pa skrsi se dekice jebem te
Nema od njega ništa zaokružuje se to lagano samo tompson drka kurac 'ajde kleje dve brze trojke iz ćoška i ok je to 12 za poluvreme bi bilo
Da.
Batler se isprimao na asistencije odjednom a evo i karija probio led za 3 sad drzi gace
Pa da...
pa ste to igrali kad ste razocarani toliko
Ko razocaran bre dolazi ovo samo da se klej trgne malo
Pa samo trojka njegova do poluvremena i sve je na mestu.
A daj bre tompsone polozi to popusi mi kurac vise
pu majku ti jebem vise svima dolazi samo meni nece
Neću ništa da ti pričam, znaš i sam, samo TVOJ tompson jebe stvar... Nubino.
Jaoj tompsone krvi cu ti se napiti ako ne budes dao 15 poena u trecoj
Opet promasi trojku majmun
Edit: i evo sad nece da sutne sam dodaje kariju pu picko jedna zvalava melezka
Edit2: sad ga zalepi bobi portis jebeni jebes ovo odustajem