Кладионица

1. Aahahahahah pička li ti materina xd

2. Klej 3-20 hahahah

3. 1-11 klej za 3
    3-22 ukupno
    Dajte gif simona jbg

4. Svi u minus jbt kazem ja minusi su zakon

5. Tompson crni završava onako kako je celu odigrao. E pa čestitke, ps, očekujem bar jedan socijalni tiket sutra jer inače nemam ništa. Ponovićemo ovo opet, do jaja mi je, kao kad te otresem u šahu xd

6. Samo da sumiramo:
    Aleksandar: 2/2
    Dendža: 0/2

Mislim da je ovde sve jasno, a vi vidite koga da teramo s teme...

7. Ne kapiram te, jesi ti rekao karija minus i batlera plus? Ako nisi rekao batlera plus ja to necu

pre 4 sata

Evo

8. A i naravno da tebe treba oterati vidis da sam ja tebi doneo srecu a ti izbaksuzirao meni SVE

9. Ti bre covece gledas utakmicu na kojoj je granica poena 230 i na njoj ne padne ni 190 sta pricas to

10. A sutra imas tiket od 400 kako sam i rekao samo mi pusti u pvt ili bolje ovde okaci da ljudi znaju sta da izbegavaju haha

11. Banovacu se jebem ti, mogli bi ovako utakmicu koja ima da se gleda svi po jednog sa te utakmice da gadjamo nas 5-6 da se sprdamo malo

12. Hahah od tilma bih očekivao da onako edituje postove redom xd

Mislim da i u subotu imaju onaj prenos od pola 10, eto tu ćemo da igramo i da teramo šegu (mislim nas 4-5)

13. Ajde sprdam se, ja sam predlozio i to, upropastise me nocas mogu da se operem samo sa kvotom 10 sutra. I nisam redom jbt samo taj linkovani gde da trazim postove boli me kurac nakucali smo 5 strana

Mislim da ima sutra u 00:00

14. Filadelfija detroit prenose u 12 samo ne znam dal je sutra a detroit je prava ekipa za ovu spiku tamo ima njih 6 i svi su na granici u svakoj hahaha KO CE DRAMONDA PLUS DA MU JEBEMO SVE ZIVO KAD OVAJ BUDE MASIO BACANJA

15. TJ Warren brat najrođeniji

16. Ёбем я у дупе голо ко написа томпсон и мене што испрати, а минусе убодох, кари, батлер...
    Одлазим из ове аматерске групе, пуши га Армине

17. Lecki mrav je kriv, ustanovili smo to.

A mogli smo vorena da igramo, rekoh ja...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.