Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Opa evo ga već je na 11! Još samo 14 za ovih 11 minuta pa čas posla će to!
13! Odbrojavaj, to su sad 4 trojke!
Pa sad bi bilo 3 da nije idiot
I tacno bi vezao 5 da je ova usla
I ova mu izasla! Pa sta je ovo bre
Ja bih se još i nadao da je ubo to, bio bi u ozbiljnom naletu.
Pa vidi opet ma jebem ti majku majmune
A zamisli da su ove dve usle...pa jeli bi sutra i cvarke i kavurmu
Sad ce brate al ozb evo samo sledecu da pogodi nece kari u igru jos nadam se koji minut
Ja bih kupio onaj majonez u tubi (što je najskuplji naspram gramaže)
I sve bih po hlebu mazao i jeo tako
Na tommy mislis, ja znam ja imam para bas dosta
A to govno u tubi ne moze da se izvuce sve uvek ostane unutra moja baba isece nozem tubu pa omaze i to
Pa više sam pomislio na polimark ali u istoj toj tubi u kojoj je tommy da...:(
Thomy se piše inače e al' se razumemo u majonez k'o ti u nba ahhahah
Bezi bre ti majmune sa hendikepom na gsw svasta
Premalo poena u picku materinu svi u minus
Ako mi je nesto drago to je sto smrdljivko mali ne moze da se sastavi kako cu ga zategnuti minus na sledecoj uh
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3580#post_3723589
Hahahah
Još ja smanjio na najmanji mogući hendikep, ne onaj od 5.5 nego 3.5 i ni to ne možeš da ubodeš a nubina si nema ti ravnog
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3582#post_3723630
Hm
Pa što mi onda prebacuješ taj hendikep malopre kad je na tvoj predlog a ja ga prihvatio kao zajednički šta sad.
E a odličan ti je i plus na batlera hahaahh, i tj warren bi ti pomogao eno ga ima 4 poena, baš odličan si
Sad možda i pušim kurac za EL ali mi nije žao kad si pokazao koliki si N O O B
I ne znam sta pokazuje taj link osim da je to tvoj tip