Кладионица

1. Opa evo ga već je na 11! Još samo 14 za ovih 11 minuta pa čas posla će to!

2. 13! Odbrojavaj, to su sad 4 trojke!

3. Pa sad bi bilo 3 da nije idiot

4. I tacno bi vezao 5 da je ova usla

5. I ova mu izasla! Pa sta je ovo bre

6. Ja bih se još i nadao da je ubo to, bio bi u ozbiljnom naletu.

Pa vidi opet ma jebem ti majku majmune

7. A zamisli da su ove dve usle...pa jeli bi sutra i cvarke i kavurmu

8. Sad ce brate al ozb evo samo sledecu da pogodi nece kari u igru jos nadam se koji minut

9. Ja bih kupio onaj majonez u tubi (što je najskuplji naspram gramaže)

10. I sve bih po hlebu mazao i jeo tako

11. Na tommy mislis, ja znam ja imam para bas dosta

12. A to govno u tubi ne moze da se izvuce sve uvek ostane unutra moja baba isece nozem tubu pa omaze i to

13. Pa više sam pomislio na polimark ali u istoj toj tubi u kojoj je tommy da...:(

14. Thomy se piše inače e al' se razumemo u majonez k'o ti u nba ahhahah

15. Bezi bre ti majmune sa hendikepom na gsw svasta

16. Premalo poena u picku materinu svi u minus

Ako mi je nesto drago to je sto smrdljivko mali ne moze da se sastavi kako cu ga zategnuti minus na sledecoj uh

17. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3580#post_3723589

Hahahah

Još ja smanjio na najmanji mogući hendikep, ne onaj od 5.5 nego 3.5 i ni to ne možeš da ubodeš a nubina si nema ti ravnog

18. Pa što mi onda prebacuješ taj hendikep malopre kad je na tvoj predlog a ja ga prihvatio kao zajednički šta sad.

E a odličan ti je i plus na batlera hahaahh, i tj warren bi ti pomogao eno ga ima 4 poena, baš odličan si

Sad možda i pušim kurac za EL ali mi nije žao kad si pokazao koliki si N O O B

19. I ne znam sta pokazuje taj link osim da je to tvoj tip

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.