Jebote pokrijem efes sa onim da mi vaze i produzeci i jebeni lengford pretera na kraju mrs bre u picku materinu efese za produzetak jebem ti komplet familiju da ti jebem
ја послао псету да уплати за 400, јер сам ја онај синоћ, он уплатио сома па било по пола, и ето. јебени клејбурн из окрета преко руке убада ону тројку, мајк џејмс не успева ни да шутне у последњем нападу, гледам да л' ће фаул за три да му свирају, и курац у уста, ето.
ефес био коначан исход, са продужетком, пошто сам у сокеру састављао тикет а тамо нема икса, па да не ујебе ствар, и стварно би победа тек после продужетка.
Ja sam moju polovinu odbranio kad je bilo 5 razlike za pao samo da znas xd
Edit: sprdam se, reko aj kad neces ti necu ni ja. Ako jednom radmilu nije bitno 100, 50 ili 0e nije ni meni tako sam razmisljao
Okle.on radnica mi pogresbo otkucala ;)
Kurva
Huertel, ko neki monah spanski
Huertele gdje je biblija huertel
Jebote pokrijem efes sa onim da mi vaze i produzeci i jebeni lengford pretera na kraju mrs bre u picku materinu efese za produzetak jebem ti komplet familiju da ti jebem
Mrtva austrijska liga gde je trpanje ja odigram 3 utakmice i nigde gola jebem vam mater prokletu laze jebene
Najgora je to liga armine
Kako pseto i ja padosmo na pao jebeni neverovatno, samo da je Džejms jebeni pogodio ovu trojku na kraju sad
Ju ju ju kako sve dobro dolazi haha
Jedi govna lečki.
Okači im tiket, ps.
Pali smo hendikep na PAO za po 100e okruglo. Ne mogu da okačim tiket s telefona. Sve im jebem mrtvo.
Jebiga, Coa, nisam video
Lazi jebene dokle vise
Eh...
http://i.imgur.com/Q5RawU5.jpg
http://i.imgur.com/Ddda05Y.jpg
ја послао псету да уплати за 400, јер сам ја онај синоћ, он уплатио сома па било по пола, и ето. јебени клејбурн из окрета преко руке убада ону тројку, мајк џејмс не успева ни да шутне у последњем нападу, гледам да л' ће фаул за три да му свирају, и курац у уста, ето.
Na drugom koji sam iscepao na milion komadica mi lengford uterao kurac u jebenom produzetku za 22k koja govna svi danas mrs u picku materinu
ефес био коначан исход, са продужетком, пошто сам у сокеру састављао тикет а тамо нема икса, па да не ујебе ствар, и стварно би победа тек после продужетка.
аха ето окачио он... јебем ли им матер брљиву баш, 6-7 разлике су имали на 7 минута до краја.
Okacio sam vec baksuze
Ja sam moju polovinu odbranio kad je bilo 5 razlike za pao samo da znas xd
Edit: sprdam se, reko aj kad neces ti necu ni ja. Ako jednom radmilu nije bitno 100, 50 ili 0e nije ni meni tako sam razmisljao