Кладионица

1. Salim se i ja Lecki danas. Jebo pare, nek smo zivi i zdravi legendo :*

2. I srecna ti slava! :: :*

3. Ima nade za dan u plusu ima nade idemo

4. Ajde dekolo odjebi majmune

5. Pa ne igra više dekolo, 21, kolika je granica bila, 20.5? Ne, tačno bih voleo da što pre zaboravim današnji i jučerašnji dan, juče čekam tilija minus za pare, on nepogrešiv jebogaotac, danas nam se pao posere u usta, ok sve, još jedno uobičajeno kolo evrolige.

6. Taman igrao toliko da te pojebe i dosta...

7. Daj odjebi debilu jebem ti mater nalozenu pa 25 razlike je (mada treba pisati po ciganima iz barselone al ne sad xd)

8. Brate šta li ti gledaš hahah strim neki?

9. Koponen smradina pederska

10. Ma kod mene 21 izbacio tek kad sam napisao pratio na evroliginom sajtu pu

11. Seres da je izasao cim je naprco 21?

12. Brt pocecu da placem jebeno danas

13. Ne zelim ni da pratim sad ovaj nba dodje mi da zovem da storniram tiket

14. U picku bre lepu materinu kako mi se nikad ne desi da cekam lengforda plus i da od 16p dva minuta pred kraj on izvuce produzetak i dodje do 23 ili da cekam darusafaku hendikep pa klejburn ubode onu nenormalnu trojku ili da cekam dekoloa plus pa da naprca pa izadje(a ne da ga samo lepo izvede na +25) neeeee to meni ne moze da se desi mene samo mogu da jebu ko volinu ja mislim da se ti menadzeri kladze skupe uvece piju pivo gledaju mi tikete i umiru od smeha i pricaju kao heheehe gledaj glupandera kako ga jebemo

15. A kako da se ne kladim majku li im jebem kad moram da namaknem još dvajes iljada kako znam a dinara prihoda nemam pička mi materina i meni neradnička pa i treba mi ovako šta

16. Pa nije mi za tebe ne radis nista drvis kurac i cekas da ti majk dzejms donese pare pa bolje mu posalji pismo pitaj ga da ti posalje socijanu pomoc nego za mene mi je krvavo zaradjene pare sipam u kladzu i samo se vrtim u krug ko lud kurac pocecu bre samo zmijice da gruvam za 50 miliona pa makar ako me jednom usere da znam da im ih necu vratiti tako stvarno mi dodje da se ne kladim vise vidis da me izjebase danas ko indijku u vozu

17. E šta kukate koji kurac više, moj zid plača je bio bankomat malopre kad sam ugledao jebenu 0 na računu i skontao sam da su mi skimovali karticu. Nadam se da će mi banka izaći u susret, inače mogu da se obesim. Još se ni na kladionici nisam proslavio danas, u nekom sam mizernom plusu..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.