Кладионица

1. A ne kukam ja brate zbog finansija ok sam stvarno nego sto me jebu bre pare cu da zaradim al zivce necu moci da vratim nikad ima da se tresem sa 50 ko parkinsona da imam jebemti

Sta znaci skimovali?

2. valjda od engleske reci za prevaru.tipa,zajebao sam te.ili prevaren si.
    elem,sutra stouk 1.ne igra ptarsi,on kvari igru.arnaut ce da nagrce ka blesav.jos i dobra kvota.

3. Pa nije ti valjda neko pokupio lovu sa racuna brt?

4. значи да су му потурили уређај на банкомат који је очитао број картице кад је убачена и пин код кад је укуцан и скурцали му све са рачуна преко нета из ко зна које пичке материне и сад може да се јебе врло вероватно.

додуше баш не знам како банке регулишу такве преваре и јесу ли корисници осигурани од тога или не.

јбг николас.

5. Ma osigurani kurac moj kapiram da nema od tofa leba. Jebes ti i kartice i sve posle kaze drzi u banci drzim kurac u banci sine neka njih pored pistolja

Bas mi zao brt keve mi. Jesu te orobili za vecu kolicinu brt ili nesto do visine plate?

6. Otprilike 100 k, zaledio sam se.

7. Klivlend 1.70 je predivno

8. Jel nas prcas Nikolase?

9. cekaj jebote jel stvarno

10. o sta je ovo vise odigram porzingisa 2 licne za 5 minuta

11. o jebote bog u picku jebenu sta je ovo 9 min 3 faula alooo

12. jel igrao jos ko porzingisa

13. Nisam lud ali sam dangelo rasela video od tebe svidja mi se

14. boze sacuvaj i sakloni

15. mislim nzm sta mu uradi za 9 minuta udara ga pesnicom cim udje na teren

16. Cuo sam da mu je skinuo ribu i da nije hteo da mu pruzi ruku i sad ga ovaj bije

17. strasno jebote odigrao sam i jordana 9 minuta 2 licne

18. Jordan ce doci

Jemeni i oman ne znam, ja sam ih preskocio xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.