Sta je ovo Pistonsi ni 40p za poluvreme Oo
slusajte ovo, mozda je izmisljena prica mozda nije
dolazio pop prekjuce kod mene kuci da ono sveti vodicu kao za slavu, i da osvesta. I kad je poceo sve, taman sto je zapalio one brikete za tamnjan taman sto je zasistalo pade onesvesti se i udari glavom o cosak radijatora i rasece potiljak lezi onako u nesvesti a iz glave mu siklja i prsti mali mlaz krvi kao ono nafta kad probije. sve mi otislo po tepihu televizoru nabilo se izmedju lajsni i parketa pop ima 500 litara krvi u sebi cela soba krvava ja suljam po podu sve proklizavam pa padam
pa eto, idealna prilika da konačno probaš onaj delikates(kurac od popa)
E sad mi se izijem javio kaže utrčala mu majka u tu sobu kad se vratila kući i onesvesti se usled prizora, a izijem šta će, sedne pored njih i zapeva "kako si majko, kako si o̶č̶e̶ tata..."
Pobediće onaj koji ne izgubi.
Rivers 11.5 +
Landsberg 9.5 +
Mitrović 6.5 -
Udoh 11.5 +
Ertel 12.5 +
Kako si majko kako si tata je najjaca fora sa vuke u 2016. ozb
Hvala
xd
Dženkins u mocartu 10.5 + 1.7 kvota
моцарт има радуљицу у понуди, сокер нема, 7.5 граница.
радуљица у последње три утакмице укупно 11 шутева и укупно 35 минута на терену, у те три утакмице 4, 6 и 7 поена, а у последњих 5 једино је против ефеса убацио 11 поена за 18 минута игре. данас против кузмића, нема разлога да се не пише минус.
у прилог иде и то што репеша форсира и нижу петорку те упарује мачвоњу и меклина на 4 и 5 у добром делу утакмице који солидно функционишу заједно.
у међувремену су џенкинса дигли на 11.5, али и то бих узео, у доброј је форми. а игра против бившег тима. и на све то нема јовића.
дакле тикет:
Nikolase aj mi potvrdi ovo za radljicu pa da zatezem
@kilogram
U maxbetu ti je 1.9 Raduljica minus
е јбг, први максбет ми је на 4 километра, а кола нерегистрована, кућа неокречена, ништа ништа ништа
Aj neko nek da 4 igraca da me povadi iz govana ili u suprotnom nosi na dusi
a bonovi? :D
џддддддд
јао људи што је зеробет уредио сајт јебемти, ушао да видим понуду код њих пошто су ми на пет-шест минута
http://www.zerobet.com/#kladjenje
играчи су на кошарци, а ради као сат.
тамо сам нашао џенкинса на 10.5 и радуљицу на 7.5, онако како сам писао.
Dženkins+, Mačvan+, Zvezda 2 za sve pare
Sve pare=450din
haha dobar