Кладионица

1. Od koga sam prepisao Vezenkova minus u picku materinu, printskirn sokerov tiket bio je

2. Spanulis na 8.5 bio u Mozzartu, pa da skakuće sa jednom nogom čitav meč to je plus pod obavezno

3. Ako sam onda, i ja sam njega jednom sjebao na rodjendan sarica plus za isplatu xD

4. Smanjili ga jer ga cuvao branko proslu imao 0 fazon xd

5. I sad bi rajsa ostavio na 3 za poluvreme da je sudija sudio korake koponenu

6. ne sme volters dati nijedan poen više ok

u to ime poigrajmo

http://i.imgur.com/0CqveeT.gif

7. ma bre i ako da taj jedan poen, kao da je to bitno majku mu jebem bre, samo nek smo živi i zdravi, kao da su bitne pare jebene, nije srećan onaj koji ima puno, nego onaj kome treba malo da bude srećan (šomi kajgana, 2017.)

8. Tako je bre brate i kuzmic ako ne nakuca jos 9 ili 10 zaboravih granicu koga boli kurac ali zvezda nek pobedi nevezano za tiket...

9. Pha vidi vezenkova daunovca

10. PA JE L MORA VEZENKOV DA IZVODI SLOBODNA SA JEBENE NESPORTSKE MAJKU TI JEBEM VISE

11. Sve na kurac danas ajde nba mamu ti jebem

12. Samo jebeni Hrvati i to prepisao odavde od nekog 1 i 2-4. Vazda su bili govna

13. Moram da dodam cistu dvojku na Zvezdu i naravno samo to poduvam jebemti sumrak u picku i kladionicu i sve

14. Ajde italijani ili siptari pls makar jedan tiket da je ziv

15. Pojebase me zabari sa 0-2 mrs.bre picke balave i vi i radonjic i sve ne kladim se vise makar neko vreme evo krsta mi pravoslavnog

16. Uh, šomi... Saučešće batke

17. I od mene batke, znam kako je

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.