Кладионица

1. Džejms Hardene neću više drug mi nisi bila XD

2. AJLE LE LE LE LE (ovo mora da je somi23 tekstopisac xD)

https://www.youtube.com/watch?v=1EARm9JEIe8

3. Одиграм минус Вајтсајда, он постигне 5 поена од првих 6 свог тима.

4. Na koju foru je jebeni Kolšrajber dobio Nadala 1.set sa 6:0 ?! Ovo bi mogla da bude najgora noćna mora

5. Jebeni boston ma dobij po picki lagano

6. још један тикет си измислио ахаахахх

7. ти си бре гори од тилма идупичкуматерину тилмо за тебе мала маца хахахх

8. od sutra nema vise unistivam se ne mogu vise ovako

9. ali mi je jedini jebeni nacin da uzmem neku kintu kladionica jebena plakacu jebeno

10. ja jednom kad me je iskarala kladionica na bas najbrutalniji nacin padne mi imuni sistem od toga i dobijem stomacni virus ali to je bilo tipa ustanem samo igram nba po celu noc nisam spavao uopste..

11. Pa kako ustaneš ako nisi spavao nekapiram

12. ustanem u 3 popodne kupim pice neko jedem nesto i celu noc i tako sedam dana padne mi imuni sistem

13. Pa kako ustaneš u 3 ako ne spavaš

14. Ispit dao nisi ni jedan...

15. nisam ni sad u februaru...cekam jun

16. kakvo sam ja jebeno djubre parazitsko

17. Armin, ne znam koliko si ozbiljan kad opisuješ svoje trenutno stanje svesti, ali pazi ovako. Znam lika koji je izvadio potvrdu od psihijatra da je patološki kockar i da ima psihofizičke posledice od igara na sreću i overio pisane izjave dva svedoka koji potvrđuju prethodno navedeno. Poslao je mejl mocartu pozivajući se na onu "Odgovorno se kladimo" klauzulu sa sajta i iz uslova igranja i zamolio za "stipendiranje apstinencije i troškova odvikavanja" ili tako nešto. Bukvalno da mu isplaćuju 450 evra mesečno dok god ne ulazi u kladionicu i dok ima potvrdu od lekara da se nije oslobodio simptoma opisanih u početnom zdravstvenom izveštaju.
    E, kad je to poslao mocartu, toliko su mu se ismejali u mejlu i napušili ga kurcem da je retard što misli da je ovako nešto moguće da je sam batalio kladionicu istog momenta i dve godine već se ne kladi.
    Kupio je štene mopsa prve nedelje da mu odvlači pažnju, doduše, pa možeš i to da probaš. Ne moraš mopsa, skup je, može i neki običan ker.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.