Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobro izijeme znaci felipe skola plus?
hahah koji kurac novinar pojebo stvar
Miscommunication. I was told he's "out". They meant our as in out on the court. My apologies.
Novinar sad da vrati milione dolara ulozene sa ubedjenjem da lenard ne ne igra jebem li mu mamu.
Posle kazu izijem ne radi za kladionice haha
ŠTA BRE?
Jaooo ukopa me izijem
zamalo i ja da se sjebem nego blokirali kvotu i ovi u medjuvremenu objavili da igra...mada za klivlend ne igraju korver ni sampert znaci jr +
Fejvors ne igra, Hejvord upitan, al' msm da neće tek tako NOP dva iznenađenja u nizu... ide X ovde
Juta NOLA 2
Westbrook poliva snazno
lepo. cenim. nece biti neka frka ukoliko ne dobiju samo da ne budu poslednji koje sam cekao.ne igram ja to za milione.mada igram na milione.
ekvador kolumbija golovi.poslednjih 11 tekmi su dosli 3+.od poslednjih 17 tekmi, 15 su bile 3+ ili vise.
Toyota Centar bice domacin odlicnog meca,Hjuston docekuje Golden Stejt moj tip je Hjuston 119.5 vise.Iskreno uzeo sam visu granicu jer prosto moram gledajuci formu.Hjuston ove sezone me bacio par puta,zaista ekipa uvek ispostuje i moram opet ove da igram,Ovaj mec ce biti na puno poena sigurno,napadi po 10 sekundi,Hjuston ima najjaci napad u NBA bez ikakve sumlje i nece moci GS da ih brani. Golden Stejt igra losije od kad se povredio Durent,vidi se kolko im znaci,al u ovom mecu bice timska kosarka najvaznija ,GS nema odbrane da se kaze da moze da brani dobro,tako da ocekujem Hjuston preko ove granice,gledajuci formu i sve.Srecnoo
Mogu li u uplacuju pare na racun na kladionicu onlajn? Npr. preko pejpala ili direktno preko kartice?
naravno da mogu, nazalost
Gdje valja napraviti nalog, ako hocu samo na jednom mjestu da igram? Ja znam za Mozzart jedino iz Srbije, hocu li tamo?
brate ne valja nigde jer ce baciti pare ali ukoliko zelis imas mozzart, maxbet, pinbet, soccer sve bolji od boljeg, nek se jave ovi sto se jos klade da te posavetuju bolje
Pa jesi li u srbiji, tj. Licnu kartu srbije imas?
Nisam, nemam, CG licna
Ne mozes u srpskim kladionicama traze jmbg i broj licne karte ako si ti planirao ili si samo pitao koje su najbolje ovde pa da vidis tamo?
Koliko ja znam nema mocart u cg samo bih i makedonija, od ostalih isto nemam pojma mozda meridian samo
Ima mocart u svim ex ju samo se u kosova i croatia zove drugacije zab sam kako
duva ga argentina 2:0 za sad