Кладионица

1. skontao sam da jedino nikolas i ja s vremena na vreme dobijemo nešto ovde, ostali ste svi go kurac

2. извини молим те, па и ја сам добио данас, 500 динара повраћаја џддд

3. ja sam glupan npr. kad imam kinte aj nek krene krug od nba kad se tu zavrsi sranje, pred spavanje obavezno opalim juzna koreja igraju u 6-7 i basket i odbojku, tenis neki celendzeri jebeni u zavisnosti od toga kad planiram da ustanem, pa leve drzave sto igraju oko 12-1 u martu sam rokao ovo africko prvenstvo jebeno da l im je liga sampiona il sta ili je azijsko to sranje uglavnom 12-13-14 njihovo posle vec krece standardno, jednostavno volim uvek da imam nesto da pratim debilcina glupa sad sam se iznervirao, nikako ne mogu sebe da zamislim hmm danas nista nema zanimljivo eh nema veze videcemo sutra!:)

4. мислим, добитак је добитак, не знам ја, сокер евидентира тикет као добитан па ви како 'оћете. а ја ћу да се ркнем каменом углаву једног дана ако овако настави.

5. aleksandre prijatelju moj za tebe rendolf + vcrs

6. skontao sam da jedino nikolas i ja s vremena na vreme dobijemo nešto ovde, ostali ste svi go kurac

Ajde bezi

7. нека арминг, и данас га гледам, мислим се какав очигледан минус, и прескочим, ни на једном тикету га нисам имао. сутра с ових 500 динара стичем богатство, мораћу да сачувам фотокопије тикета како бих се оправдао пореској после кад ме питају одакле одједном ауто и стан

8. Kola stan kola stan ti si jedini osiguran

9. hahahah e zemlju ti jebem gde je maca diskrecija voditeljka

10. Ko li je koka s Pinka

11. Dobio sam 320000 dinara na ruletu i tri brata mislim da sam se prilično obogatio

12. A jebem ti sto je meni zivot ovako gorak

13. Nijedna jebena lopta na valiancunasa igraju pick n kurac sa njim

14. AJMO JOŠ 20 MIN KOLUMBIJSKA BRAĆO, SJEBA ME KRVAVO DALAS 7.5 HENDI GDE SAM IMAO DUPLU, MORA POBEDA

i to što NYK nisam odigrao nikada sebi neću oprostiti, ima da se ispovedim sutra

15. I sjeba me šarić majku mu jebem

16. Trgovao drogom na tvom reonu? XD

17. lester u formi,a stouk moze da izdrzi prvo poluvreme.kapiram x-1.
    bilbao 2.ok kvota.osasuna em je zadnja em im ne igra 5 igraca.mozda cak i iz x-a.ne srlja bilbao prvo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.