Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
gledaj bre mrtvi čelzi mrš majku vam jebem u pičku
1:2 u 11.min pa jebem ti mater i zivot ovaj je l realno vise
stavim jebene odzake 0-1 prvo poluvreme jebeno da pojacam kvotu, na 0-2 na celoj mrtvoj je bilo 1,44 fazon i evo 2:0 poluvreme ode u kurac lagano sve
deni simpson dao go PU JEBEM TI MATER U PICKU !!
Čelzi nije primio gol u prvih 10min cele sezone, Armin odigra sigurnu pobedu i u 11. je već 1-2, da pozoveš ti tog popa i pitaš ga da li radiš nešto pogrešno
Ma i što nas povlači sa sobom baksuz
Ma zlotvor
ovo je samo jos jedan test naseg gospoda moramo biti jaki
Pa sam se testiraj pička ti materina šta nas testiraš ovuda šta smo mi zgrešili treba li i prste i kurac sad da mi seku šta oćeš više
Zgubidane jedan.
Aaaaj Armine mori dušmanke, lele dušmanke
Ahahaha Coa
vidi kako 2 najveca baksuza prebacuju na mene kao hahah pa koga mislite da zavarate ne zaboravlja tema kladionica tako lako!
Hahah treba neko da se angažuje i na onu naslovnu stranu informera ("ima muda...") nakalemi naslov: ARMIN IMA KURAC! VUKAJLIJA MU TO NEĆE OPROSTITI
i da se stavi avatar tu ispod, 'ajde papet i šomi, organizujte to pls
ostalo na tiketu proslo prelagano jebeno, al mrtvi celzi sad su mirni pa krecu da prodaju utakmice MRS DJUBRAD
MAKARONAC IMA ODVRATNE SAKE!
VUKAJLIJA MU TO NECE OPROSTITI.
Koliko je život lepši bez kladionice... vikendom :D
postoji velika verovatnoca da sve tikete danas padnem za po jedan gol, ako se to desi veceras cu prelomiti ili uzimam ozbiljne pare na kamatu da mu jebem kevu ili prestajem da se kladim
jebem te usta djoko
Armine, pošalji onom Kolumbijcu ovo
http://oi66.tinypic.com/jau9tz.jpg