a meni kad spomenu da treba da imam vise odgovornosti u zivotu ja krenem onda bas hazarderski da se kockam sandra ne moze da stigne da mi otkuca tikete KUCAJ MI OVO KUCAJ MI OVO KUCAJ MI OVO kad zavrsim kad ona jedva ide na nogama: odoh kuci zapostavila sam decu zbog posla :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
7+
do pre 20min mocart dao na viginsa 14,5 umesto 24,5 vidim ljudi stigli da uplate jao koja je tu karacina
onaj lik, u 15:30 pocinje
<<<FUDBAL - SRBIJA>>>
Singl 1:
Bsk Borca 1 (2.00) Mozzart
Ulog: 7300 din.
Dobitak 13000 din.
juce je slicno ovako odigrao i dobio al kasno sam video jbg
lester 1
hull GG
celzi sigurna pobeda 1(bez primljenog gola)
totenhem prvo X
13 kvota u mocartu
hvala ti sto mi pomogao
Ja sam samo bozji glasnik
pa isusu je isto tako jedan pomogao :D
moji misle da se vidjam sa nekom curicom posto izlazim iznenada i na kratko, kad ono prc bsk borca je u pitanju :D
hahah
a meni kad spomenu da treba da imam vise odgovornosti u zivotu ja krenem onda bas hazarderski da se kockam sandra ne moze da stigne da mi otkuca tikete KUCAJ MI OVO KUCAJ MI OVO KUCAJ MI OVO kad zavrsim kad ona jedva ide na nogama: odoh kuci zapostavila sam decu zbog posla :D
Arm kako si ih zajebao haha
Arm, reci onom liku sa Kolumbijcima od sinoć da mi se napuši kurčine!
Makaronac
a jbg kaze covek sprema se neko muljanje i stvarno i jeste bilo, doslo iz 2 u 1
nađem 4 tekme za uslov od pet tekmi zbog njegove i samo me ona obori hahahah
Ovaj tiket ću nazvati JEBANJE.
Čelzi 1&2-5
Junajted 1&2-5
Bajern 1&3+
Zvezda 1&2-5
Bilbao x2&2+
Totenhem x2&2+
kvotica 12
Eibar 2
osasuna 1
Lacio 2
To mi je tiket
Ulog: 7300 din.
Dobitak 13000 din.
Ovde se nesto ne uklapa rekao bih
to je svoj dobitak izracunao ukupno posto je u vise kladionica odigrao jer su limitirali posle 2-3 hiljade
armin i ja idemo danas u 17h na makijato da proslavimo osam meseci od njegovog poslednjeg dobitnog tiketa
Napredak - Novi Pazar 2
zagrevanje za sutrasnje slavlje, sutra cemo bas da se drkamo