Кладионица

1. Haahha djonbuk seul to je to

Lin mutavi majmun mi rusi bolestan tiket nadam se da nece jedini jer cu FLIPNUTI

2. lin sutira 2-10 kraj 3rd dao 6 poena

3. Cekam fornijea jos 4 poena to bi trebalo, mrtvi lin jos 3 trojke hah i cekao bih hielda za 24hiljade

4. 11:0 im napravise mrtvo ja se nadao produzetku

5. Za bohora edit: Fornikuje = jebe
    xd

6. Bolivar bolivar bolivar ponoć je ljube se svi

7. Izasao furnije, lin 3-14 pa,ubicu se jebeno ako prodje hield, jos igrao u pinnu nemam ni povracaj

8. Šteta. Moram čak i ja reći da je ovo lep tiket bio.

Ali to je to, 9 naslaganih, kad tad će uleteti na 300 dinara i onda nek si jebu mater batke ;)

9. Mene Tauns prodao, 2 poena za 2 hiljade, možda je to znak da će Jeremić doći minus sa dva procenta manje od granice.

Armine, moja iskrena sućut.

10. neesrecan sam, od maaleenaa

pa sto toliko parova stavljas na tiket :/

11. Zato sto me ne slusaju...

12. meni je zmijica 6,7 parova max, ono kad sam redovno cepao nba samo singlovi, dublovi, i triplovi, jedino tako sam uspeo da uzmem neku kintu, i mislim da je jedino tako i moguce..

13. Ja sam najvise prolazio npr evroligu kad stavim dve tekme i dva igraca, na soma bude 10 soma otprilike. Ako su tekme hend onda 12

14. I to igrace minus stavim, neke koji igraju protiv pao, oly ili zvezde

15. tvoje tikete smo svi redovno gledali ovde, nema sta, dobro si gruvao jedno vreme sto je bilo krunisano onim velikim dobitkom od oko 200k valjda i potonjom odlaskom kod M.T ^^

16. A nisam ni sve tikete kacio ovde jbg. Imao sam i finih pogodaka zvezde konacan ishod i minus (110k sa cska) i onaj sto me usrao da je djokovic u lajvu a mislio sam da je mec uvece haha

Kad pocnu plejofovi opet cemo malo da izatezemo tipa lebron plus i klivlend i djenka plus i zvezda i minus to ce biti neke sigurice

17. secam se i tog sa djoko life ahha epski je bilo.. bojim se da kocki vratim se, prokleta neka je

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.