Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ajaks - Fejnord GG3+
Milan 2-3
Ingolštat - Majnc X2 i 2+
Monpelje - Tuluz 1X i 0-3
Mančester Siti 1-2 2.poluvreme
Baskonija (-9.5) H1
Huventud (-4.5) H1
Andora (-3.5) H1
Cedevita 1
San Antonio (-4.5) H1
Ma opalio za 50din takozvani narodni tiket nikad se ne zna eto jbg vise sam pogodio nego na 3 mala xd
sve kontra ide jebeno ahah
Sto kaze Armin ovo nema jebeno smisla vise. Nisam se kladio neko vreme i zadnja tri dana me jebe kladza samo tako.
Jbt pa igram timove koji imaju po surnaes pobeda za redom i igraju protiv slepaca koji u celom prvenstvu nisu dali po 5 golova jebenih i kad ih ja odigram oni rese da kiksnu. A u kurac vise
ona gamad protiv salcburga ne može gola da da, a primili pet komada i to kući, mamu im u pičku jebem
Bolje da nista nisam igrao danas
opet će mrtvi lugano da me sjebe za gol, pa mrš majku vam jebem
http://image.prntscr.com/image/99ccf49bc2fc4248be4fc25832135ab0.png
za 10 soma govna, drugi put mi obaraju preljep tiket
Primetio sam da svi iz nedelje u nedelju padamo na iste timove i iste igrače, ja sam na dva tiketa u Evroligi padao samo na Galata Efes plus, jednom za poen, drugi put čini mi se za dva, evo dva kola zaredom na Jankunasa plus padam za po poen. To je beše ona definicija ludila, kada radimo istu stvari više puta a očekujemo drugačiji ishod.
Povredio se najbolji igrac Cedevite, kolika je kvota live na partizan
edit
uhvatio sam H2 (10.5) lol ako to ne prebace treba da se ubiju
majku ti jebem altrahe pa skide me za 500 evra
Shomy pvt
i morao sam da stepim do zadnje sekunde, bogalji jedni i drugi
Pa koji kurac izbacuješ Lenarda matori govnaru
Ja sam ga popusio ovaj vikend samo tako
http://i.imgur.com/rmkBCfG.png
<3
Papet daj mi nik u mocartu i datum rodjenja
I pozuri ako ako si tu, ako nisi onda sutra jbg