Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kakvo dupište ima ova puig, morao sam da bacim pare na nju, igrao 1 na 3.55
Pa ne može da pobedi neko ko fizički ne izgleda kako bi bard rekao
Kovalik je musko arming prijatelju moj zar ne?
Hahahha ma i njemu jebem mater
Ferenc kad uhvatiš sebe da igraš ženski tenis, samo na korak si od Sodertalje-Kongsvinger hokej četvrtkom, veruj mi znam šta pričam, leči se dok je vreme
Hahaha jos dublje sam ja u zecijoj rupi od hokeja cetvrtkom
Hahaha
Zvezda prvo poluvreme 2,1 kvota
Zvezda dva komada u prvom preko 6 je
Edit: preko 7
аустрија беч, набијем је на курац, и прошли викенд су ме укопали
Haha hoce i zvezda da ga lomi? Xd
Evo i zvezde u prelaz, mora to, pa kako samo partizan da namesti
A pička sam opet, gledam da li P2 da igram u 40. minutu, ma kao neka, sačekaću pa ako bude u drugom juriću keca. E govno jedno. Sad klinac ovi da isteraju na pristojnu kvotu za keca, ali svakako na 2.5-3 ako bude valja probati.
Koja sam ja volina treba me jebati
Taman nesto kao prosao i strovalim sve na zvezdu budjavu jebo me i prvo poluvreme i sve ne kladim se opet sada ne treba ni sport da pratim uopste
eto brt bog nam pruža šansu a mi je ne znamo iskoristiti i posle kukamo na sva usta
Čim je završio partizan pomislio sam da će i zvezda da namešta, kup je, šta ih boli kurac, i kao ma što da se ludiram, neka. Sad ako izbije na 3, ispratiću.
3<25-30
640 kvota u mocartu na obe
mgladbah gg
arsenal gg3+
sautempton gg
svonsi gg
čelzi gg
lpul 1
real 2
E majku im jebem pa nije ni počelo drugo, iz tunela ga dadoše