Ma mrs u picku materinu jebem li vam mamu lopovsku uzese mi cetri iljade da bi namestili govna lopovska dabogda se u svojim govnima udavili bagro jedna
Partizan 1-2, zvezda 2-1 a vojvodina 7+ more da se terate svi kolektivno u picku lepu materinu pocrkali dabogda i vi i politicari i svi olosi jedni oloski kako vas bre nije sramota sline jedne ljudske
A brate nek nameste boli me jaje al ako je toliki smeker da namesti prelaz i stavi par miliona na taj prelaz makar nek bude smeker do kraja pa nek nekako procuri u javnost taj tiket ili info ili sta vec pa i nek kladze zatvore tekmu koga boli kurac ovako ojadise ljude ko zna ko je sve imao 1-1 i 2-2 na blizance budjave uzimaju ljudima iz usta bre smradovi smrdljivi. I ko zna koliko jos je gruvalo lajv ko ja pa ne nisi smeker terzicu ni ti vucelicu govna ste dabogda vam za lekove trebalo jebem li vam pokolenje da vam jebem
Odigram klivlend boston 214,5 manje kad na tiketu 219,5 jahah uzimajte ovo poklon i nemoj da sam cuo saljive komentare o mojoj strucnosti!
A vidi zvezdu jebo te bog mi se jebemo nesto analiziramo jedemo kurac a ima gospode danas uzeli su milione na ova 2 prelaza a ti jedi kurac armine
hahah još crveni ovima
Što je to poklon arming?
kakva smo mi sirotinja jebena, sa 200din da sam ispoštovao uzeo bih soma evra sad
Ma mrs u picku materinu jebem li vam mamu lopovsku uzese mi cetri iljade da bi namestili govna lopovska dabogda se u svojim govnima udavili bagro jedna
Partizan 1-2, zvezda 2-1 a vojvodina 7+ more da se terate svi kolektivno u picku lepu materinu pocrkali dabogda i vi i politicari i svi olosi jedni oloski kako vas bre nije sramota sline jedne ljudske
Još će i 7+ da nameste ovi, da neki ciganski makaronac napiše posle: "bolje nameštaljke imamo od partizana aahaahahh"
E da i vojvodina 7+ aahahah jebem ti fudbal mrtvi haha
Evo i petog. Iz penala. Još pola sata za dva gola, ma da, lagano.
A brate nek nameste boli me jaje al ako je toliki smeker da namesti prelaz i stavi par miliona na taj prelaz makar nek bude smeker do kraja pa nek nekako procuri u javnost taj tiket ili info ili sta vec pa i nek kladze zatvore tekmu koga boli kurac ovako ojadise ljude ko zna ko je sve imao 1-1 i 2-2 na blizance budjave uzimaju ljudima iz usta bre smradovi smrdljivi. I ko zna koliko jos je gruvalo lajv ko ja pa ne nisi smeker terzicu ni ti vucelicu govna ste dabogda vam za lekove trebalo jebem li vam pokolenje da vam jebem
Coa borba za prvo mesto istoka ce biti valjda ce zategnuti odbrane a i po tradiciji uvek dolazio minus na 214,5 a na 219,5 ihaha
Mora mladost da jos jedan bar
A, zato, ok. Vidim da je svuda na 219.5, znam da tristan ne igra, odigraću to kasnije.
Hahahahahahahahaah
Hahah aukurac :D
Hahahah paca 1-2, vojvodina 7+
Terzic: mamu im bre jebem sad cemo mi i prelaz i 7+
pazi bre ti ovo ahahaha pizdim svega mi
Pa baš ta priča ps
I posle ovde gledas rastka i bombasa kako se prepiru nesto ko namesta lol pa treba im otici gajbi i nalupati kao ovnove glupe