Кладионица

1. Ma mnogo mi to znači kad imam karmela, otpisan je, čuješ li me, otpisan!!!

2. kilograme el moze kec na spartak iz LJIGA

3. Ne znam ti ja to druže, ne pratim, izvini molim te.

4. Ajde batali asistencije batleru jebote bog u picku

5. Ko je ovaj džodi miks iz orlanda, prvi put čujem za njega, evo spakova batke 10 poena za 80 sekundi samo bam bam bam ništa gordon i ostali samo sipa burazer

6. I evo ga nastavlja, 13 poena za manje od 120 sekundi, pa šta je ovaj istripovao trejsija megrejdija alo momak koji kurac brt

7. Dzimi batler da mi popusi kurac majmunski

8. Eto ti tripl dabl siso

9. I ovo govno karmelo entoni šutira 4-15 i sad će nabiti 20+ poena, pa da, pa ne bi taj video teren u naredne tri utakmice da se tu zna neki red, kako ga bre nije sramota da više šutira govnar

10. Cikago lagano, da me nije oprco fener cekao bih portland za lovu sada. Sad bih zatego portland momacki

11. Mene ako entoni ne pojebe u ova tri minuta i da četiri poena - portland i tauns. Ali pojebaće me govno, evo pritajio se tri minuta otkad je ušao i sad će da carini loptu da ne da nikom i jbg.

12. Ma rusi te entoni sto posto brt

13. Haha :D

Nema ništa ni od bajanja sad, na 19 je na minut do kraja, izbiće na 23 sig

Edit: Ma da, celu utakmicu mrtav i onda vezuje šuteve lagano i doviđenja, samo kao malo da se ponadam da će možda nekako ludo da ipak dođe minus, jedi govna entoni uvek si bio smrda.

14. Kurac da izbijem oči.

Nikad nisam ni voleo ovaj nba, sutra je dan za kockanje, ovo je samo ubijanje vremena.

Laku noć brt

15. Hej Rađ mili
    Pa to i jeste Printezis XD

16. Povezao sam Indijanu i Cikago na neke sitne novce, uvek sam govorio

Nba > El

17. I portland lagano...samo me fener mrtvi izjebo na onom jednom kod kuce sa barsom idu u produzetak mrtvaci mrtvi

18. Indijana cikago portland vosington svima treba ko leba pobeda to da se vezalo i puna kapa aali nee mora da se jedu govna

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.