Кладионица

1. Bukvalno nabacam parove za 3 minuta, dok sam cekao druga, u fazonu "trebalo bi"
    http://i.imgur.com/7VF8XGd.jpg
    Pravi se pauza, nije vredno zivaca jbg

2. O jbt koja je pvo kvota

3. Sta pricas armine pa doslo sve Oo

4. Aha nisi samo to vezao, sry :)

5. Klejburnu za 2 poena veća granica u Socceru, drže ga na 14.5

6. Au papet brate moj autonomaski, izdrzi..

7. A jbg brate ja lepo napisao da ce tu doci minus poeni. I produzetak bio i opet minus...

8. Ima povracaj gurmanske pljeskavice sto je sinoc pojeo :/

9. Gledam sta ima sad 11-12 aha tenis neki fino da ispratim opet cu da bacam pare na kurve dajte koju rec da me sprecite braco da ne opalim itf dizon

10. Dajte 3 seltika za autora scouser

11. Pronadji Gospoda Armine

12. Armine nemoj to ne znas koja je u pms-u

13. Nisam citao nista ps, bukvalno sve na njuh. Imam povracaj x10 odnosno 1500 dinara.

14. Ali danas ce dobro igrati verujte mi da hoce dobre su to devojkr

15. Juce sam popusio tako da danas dobijam sig to mora jer iako je zivot prevara postoje ipak neka pravila i limiti, dakle za one koji igraju svaki dan u toku radne nedelje zagarantovan je dobitak, a sanse se povecavaju eksponencijalno od pon-pet zato i dobijam cet i pet uglavnom, vikend je druga prica jer tu ulaze u jednacinu vikend igraci sanse se znacajno smanjuju i nemaju privilegije redovni igraci iako bi trebalo al aj sad sta ces tako da danas dobijam sig samo se nadam da nisam iskoristio svoje dobio sam malopre grcki kino

16. Tri amin za tebe xd

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.