Кладионица

1. Kako nemam pap? U odelu brt

Dusane odakle tebi nevaljevacki drugovi?!

2. Ja im dam dobru kladioničarsku temu, a oni se pretvaraju da su mi drugovi.
    Dok god Nikolas pogađa i dok su oni zadovoljni, ja ću imati drugove

3. Pogađaj Nikolase da Duka ne bude usamljen.

POGAĐAJMO ZA DUKU SMS NA 1313
    CENA PORUKE BEZ PDV 100 DINARA

4. Imas srece sto nisu resili da prate cou mrzeli bi te bas dosta hahaha

5. Gonzo 1312 brt jesmo acab il nismo

6. Laso rekao da će odmarati igrače, na Efes 2.85 hmm

7. Bandi ima vec ovde predlog na real h2

8. Coach Laso confirmed Sergio Llull, Othello Hunter and Jonas Maciulis to have slight physical problems, so they may not play in this game.

9. sad sam malo vraćao, kontao sam da je oftopik sve

Dukka, svrati u Mozzart kod Vuka (ene rima haha) ljupko neko devojče počelo raditi, samo odigraj neki sistem i gledaj kako se muči

EDIT: kod Vuka u Valjevu mislim, jelte haha

10. Hahahaha jebeni valjevci

11. Bosko Simic
    Imas srece sto nisu resili da prate cou mrzeli bi te bas dosta hahaha

Hahaahh kurvo, pa ja juče jedini nešto i pogodio, a danas uleće solidan tiket, to se zna kad doguraš do nule pa te izbavi nešto nenadano sutradan te povadi ljudski.

12. Jel realno da zvezda dobije danas?

13. ajde melburn 2 u prvom mame vam ga nabijem ostalo ko po loju

14. AJDE JOS JEDAN AKO MOZE ADELAIDE NAJBOLJE BI BILO

15. OKK Beograd - Spartak S. dvojka 1.45, treba 1.15 da bude... Spartak pobeđuje i osigurava SL

Beovuk - Dunav kečina 1.60

16. Al bandi, gde je kvota na efes 2.85?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.