u Mocartu, vaistinu
al bandi posto da ti kupim ovaj tip okk beograd
litar krvi, obe ruke
ma samo domaće i Stamat za predsednika... za Metalac neću da lobiram, aj subjektivan sam i dobiše nas prvi meč
Beovuk juri Spartaka, a igraju prvi meč... daće kod kuće 120% a i tako su bolji, 1.6 puška
E hvala, sinoć je bilo nešto mnogo niže baš u mocartu, ili oni znaju nešto više od nas, tipa da laso neće da odmara igrače, ili da će i perasović da odmara igrače, ili su jednostavno svesni da je efes šesti pa šesti šta god uradio pa neće toliko da se iscimaju.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3872#post_3748180
Pa jebem te u usta bas dabogda sve popadao danas eto
па мајмуне пита је л' реално, реално није јер би онда квота била 1.2-1.5 на звезду a не 1.4 на дарушафаку, зар не?
а да ли постоји шанса да ће добити - па наравно, томе кладионица и служи.
мршустатејебембаксузна
ajde golovi padajte picka vam materina kakve su ovo lazi
Pusi kurac kilograme sta filozofiras
Zvezda dobija 73:71 a kos za pobedu postize Guduric, ko moze neka odigra ovo u Meridianu
Sad cu da ih pitam
ima li logike zvezda da dobija prvo pol, naloze se ili sta znam bolji su kao i onda u drugom sudije navlace za dacku
е то ми има логике играћу прво полувреме 2 и минус
луки митровићу граница 4.5 хахах
гађаћу га плус животами богаљ игра по 30 минута, вечерас ће и више, то су две фрљоке и бацања 1/4 јбг
Pitaj kolika je kvota da ce se Klajburn usrati u usta copavom Kosovcu, spreman sam da stavim mocnih 1200din
Ako se ovo desi saljem ti flasu rakije kakvu nisi u zivotu probao. Ni kod tasta.
po 1 gol pao na utakmicama gde su kvote na 3+ 1,5 pa majku vam jebem kako vas uvek nadjem
Pogotovo sto je granica 144,5 haha
Nisam Al Bandi ali mogu da pogledam xd