Кладионица

1. Nisam Al Bandi ali mogu da pogledam xd

2. al bandi posto da ti kupim ovaj tip okk beograd

3. litar krvi, obe ruke

ma samo domaće i Stamat za predsednika... za Metalac neću da lobiram, aj subjektivan sam i dobiše nas prvi meč

4. Beovuk juri Spartaka, a igraju prvi meč... daće kod kuće 120% a i tako su bolji, 1.6 puška

5. E hvala, sinoć je bilo nešto mnogo niže baš u mocartu, ili oni znaju nešto više od nas, tipa da laso neće da odmara igrače, ili da će i perasović da odmara igrače, ili su jednostavno svesni da je efes šesti pa šesti šta god uradio pa neće toliko da se iscimaju.

6. па мајмуне пита је л' реално, реално није јер би онда квота била 1.2-1.5 на звезду a не 1.4 на дарушафаку, зар не?

а да ли постоји шанса да ће добити - па наравно, томе кладионица и служи.

мршустатејебембаксузна

7. ajde golovi padajte picka vam materina kakve su ovo lazi

8. Pusi kurac kilograme sta filozofiras

9. Zvezda dobija 73:71 a kos za pobedu postize Guduric, ko moze neka odigra ovo u Meridianu

10. ima li logike zvezda da dobija prvo pol, naloze se ili sta znam bolji su kao i onda u drugom sudije navlace za dacku

11. е то ми има логике играћу прво полувреме 2 и минус

12. луки митровићу граница 4.5 хахах

гађаћу га плус животами богаљ игра по 30 минута, вечерас ће и више, то су две фрљоке и бацања 1/4 јбг

13. Pitaj kolika je kvota da ce se Klajburn usrati u usta copavom Kosovcu, spreman sam da stavim mocnih 1200din

14. Zvezda dobija 73:71 a kos za pobedu postize Guduric, ko moze neka odigra ovo u Meridianu

Ako se ovo desi saljem ti flasu rakije kakvu nisi u zivotu probao. Ni kod tasta.

15. po 1 gol pao na utakmicama gde su kvote na 3+ 1,5 pa majku vam jebem kako vas uvek nadjem

16. Pogotovo sto je granica 144,5 haha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.