Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
mrtvi berwick neki jebeni skoti u 17. pade gol i nista posle ajde za isplatu picke treba mi nesto linija zivota neka ajdeeeeeee
dal će partizan ponovo da dodje prelaz majku im jebem
Ako dođe, sutra u sokeru vezujem zvezdu 1-2 i 7+
nemojte me jebati svi pa nemojte za ime bga
nek padne na jednom sve al nemojte na oba po jedna da me jebe pa zasto tako
jebote bog dal je moguce ovo
Prejeziv osecaj sve sam puko stojim ko popisan jebeno i nzm sta sad
nađi neke pšare šaljem uskoro tiket kvalifikacije za moto gp
Baš ne mora ovaj real sad da puši kurac, treba mi još jedan gol za 1i2-4 i onda ostatak tiketa je laganiji. 'ajde reale nemoj da pušiš kurac.
Sinovci, da ste mi tražili za čorbu, ženske, restorane, banje, apartmane, spa centre, da izvedete devojčice na neko lepo mesto, da se opustite i nauživate, ne štedim, ali za kocku vam ne dam!
Morali su ipak da puše kurac
sklapam 50+20+10+10+10 dinara, da ne načinjem poslednjih hiljadu, posle krvavih padova na lajvu, sunce se vratilo u grad.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-8570382-1490
Vrlo sam blizu da napravim nesto sto bi bila potvrda zavisnosti
nemoj da kradeš
Al ne mogu bez dinara jebenog ko go se osecam jos subota vece mrtva
Haha necu da kradem
Ako ćeš pare na kamatu bolje traži ovde, mi barem nećemo da ti sečemo prste...
Armine, mlad si pa ti se prašta, ali kad ulaziš u rizičnu situaciju, ne zaležeš svim raspoloživim kapitalom, već praviš i odstupnicu kao rezervu ako ga izduvaš na jednoj strani. Taj fatalizam te može jedino odvesti na destinaciju bušan kurac
Bolje ulažite u neki biznis, recimo, udahnite život i parama i sebi, novac bačen na kocku je mrtav kapital jer se njegov povraćaj oslanja na najrizičniji mogući faktor u ekonomiji- sreću
Nije rizicna nego gazim kao neke svoje moralne principe kurce al ionako je sve prevara jebe mi se