Кладионица

1. Стеване морам најмање 4 пара да ставим, нису ни они наивни.

Ништа набацићу неку квоту 5 чисто да видим да ли ће прихватити

2. n0where_96

Овде је услов најмање 4 пара са квотом изнад 1.25

Da, i taj uslov je bio kad igraš s tim parama od bonusa. Ali moraš prvo da ga otključaš.

Ali dobra stvar je bar to što kad prođeš neki tiket s parama od bonusa, ceo dobitak postaje tvoj, možeš da podigneš ili da igraš kakve oćeš tikete bez glupih uslova.

3. Da, i taj uslov je bio kad igraš s tim parama od bonusa. Ali moraš prvo da ga otključaš.

Ali dobra stvar je bar to što kad prođeš neki tiket s parama od bonusa, ceo dobitak postaje tvoj, možeš da podigneš ili da igraš kakve oćeš tikete bez glupih uslova.

Е мени није јасно како се то откључава?
    Ово друго је тачно осим дела да је цео добитак мој, мој је онај део без бонуса. Дакле ако имам бодус 1000 и направим 5 смем само 4 да подигнем, то сам написао на претходниј страни, није ни то лоше, фактички добијем 1000 кинти да се зајебавам и ако направим нешто тим боље.

4. To je možda u drugim kladionicama, u Sokeru nije tako bilo.

Otključavaš tako što prvo igraš sa svojim parama i nakupiš dovoljno neprolaznih tiketa, treba ukupna uplata na njima da bude u visini bonusa.

5. Ja sranja braćo mila
    Serem im se u usta sokerska.

Pa zar nigdje kod vas nema ovako kao kod nas?

6. Otključavaš tako što prvo igraš sa svojim parama i nakupiš dovoljno neprolaznih tiketa, treba ukupna uplata na njima da bude u visini bonusa.

Хахахахахахахахахаххаха, какве лопине све им јебем лоповско. Па која ми је математика ту онда. Какви преваранти, смејурија.

Хвала Стеване

7. Npr:

Bonus ti je hiljadu, znači treba da imaš 1000 dinara nedobitnih.

Uplatiš 3 hiljade svojih para i odigraš 3 tiketa po 1000 na kvotu dva. Ako prođeš dva, imaćeš 4000 i čak si u plusu, a otključao si bonus, jer je iznos na onom jednom neprolaznom 1000. Naravno, može se desiti da padneš dva ili tri, a to ti i nije nešto isplativo xd

8. Pa onda nadjes tekmu gde su kvote 1,9 3,2 2,4 na kec iks i dvojku i odigras sva tri u singlu za po soma i otkljucao si bonus. Mislim znam da ne mogu kvote bas ovako da budu al tako nekako

9. Ili zajebes bonus jebeni i kladis se ko covek sa svojim parama

10. Evo ovde stavi tipa 600 600 1000 i otkljucaces bonus uz neko sitno krajcovanje eto
    http://i.imgur.com/ftaTEUP.png

11. republika srpska kladare>srbija kladare

12. sta mislite danas za zvezdu jebote dal ce da naprave

13. Ja igram sto posto napisao sam vec, pojescu se ako ne odigram a dodje

14. A nece 7+ proslu su stali na 6 haha

15. Hahahahahha jaoj drzavo jebem ti institucije

16. Pa dal je ikad ikada kvota na 1-2 bila 12? Za bilo koji mec ikada jebote

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.