Prijava

Стеване морам најмање 4 пара да ставим, нису ни они наивни.

Ништа набацићу неку квоту 5 чисто да видим да ли ће прихватити

n0where_96

Овде је услов најмање 4 пара са квотом изнад 1.25

Da, i taj uslov je bio kad igraš s tim parama od bonusa. Ali moraš prvo da ga otključaš.

Ali dobra stvar je bar to što kad prođeš neki tiket s parama od bonusa, ceo dobitak postaje tvoj, možeš da podigneš ili da igraš kakve oćeš tikete bez glupih uslova.

Da, i taj uslov je bio kad igraš s tim parama od bonusa. Ali moraš prvo da ga otključaš.

Ali dobra stvar je bar to što kad prođeš neki tiket s parama od bonusa, ceo dobitak postaje tvoj, možeš da podigneš ili da igraš kakve oćeš tikete bez glupih uslova.

Е мени није јасно како се то откључава?
Ово друго је тачно осим дела да је цео добитак мој, мој је онај део без бонуса. Дакле ако имам бодус 1000 и направим 5 смем само 4 да подигнем, то сам написао на претходниј страни, није ни то лоше, фактички добијем 1000 кинти да се зајебавам и ако направим нешто тим боље.

To je možda u drugim kladionicama, u Sokeru nije tako bilo.

Otključavaš tako što prvo igraš sa svojim parama i nakupiš dovoljno neprolaznih tiketa, treba ukupna uplata na njima da bude u visini bonusa.

Ja sranja braćo mila
Serem im se u usta sokerska.

Pa zar nigdje kod vas nema ovako kao kod nas?

Otključavaš tako što prvo igraš sa svojim parama i nakupiš dovoljno neprolaznih tiketa, treba ukupna uplata na njima da bude u visini bonusa.

Хахахахахахахахахаххаха, какве лопине све им јебем лоповско. Па која ми је математика ту онда. Какви преваранти, смејурија.

Хвала Стеване

Npr:

Bonus ti je hiljadu, znači treba da imaš 1000 dinara nedobitnih.

Uplatiš 3 hiljade svojih para i odigraš 3 tiketa po 1000 na kvotu dva. Ako prođeš dva, imaćeš 4000 i čak si u plusu, a otključao si bonus, jer je iznos na onom jednom neprolaznom 1000. Naravno, može se desiti da padneš dva ili tri, a to ti i nije nešto isplativo xd

Pa onda nadjes tekmu gde su kvote 1,9 3,2 2,4 na kec iks i dvojku i odigras sva tri u singlu za po soma i otkljucao si bonus. Mislim znam da ne mogu kvote bas ovako da budu al tako nekako

Ili zajebes bonus jebeni i kladis se ko covek sa svojim parama

Evo ovde stavi tipa 600 600 1000 i otkljucaces bonus uz neko sitno krajcovanje eto
http://i.imgur.com/ftaTEUP.png

republika srpska kladare>srbija kladare

sta mislite danas za zvezdu jebote dal ce da naprave

Ja igram sto posto napisao sam vec, pojescu se ako ne odigram a dodje

A nece 7+ proslu su stali na 6 haha

Hahahahahha jaoj drzavo jebem ti institucije

Pa dal je ikad ikada kvota na 1-2 bila 12? Za bilo koji mec ikada jebote