Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ajde bre lebron jebem te u asistiranje da te jebem
Tako izvedi ga sad mrs bre mora nesto da jebe
http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_745884846_IMG_20170409_221747.jpg
Zhajk igrao na Lacio, i pare je bacio.
Stigla te leskovacka GI kletva xd
još mi neki klinac u kladzi serenda da odigram samo cistu dvojku, da ne rizikujem, jer Lacio se istrošio na prošloj utakmici ololo ja ga oterao u pm. malenu. i je*o mater ako nije otišao posle kod neke vracare
Haha doktor
Bravo Armine za Vinjalesa vidi se da si gospodin koji zna šta da isprati (plus nezasiti kockar)
Ja pao, prošo vinjalesa a drugi duel moj lik pao a protivnik u sledećem krugu. Da su u istom bila bi kvota jedan jbg
Mada naravno i markez je pao a pitanje dal bi ga ovaj uhvatio
Zanimljivo je dosta klađenje na automoto
Lele lele
Ako dodje westbruk manje ce se utepam od pare xd
Vidi irving vec 22 ajde bre lebron pusi kurac bas sta si se isprimao da asistiras
Edit: gle promasi trojku pajser
Brale vodi u bibac da se utepamo sa gurmansku xd
*batke
Sad se isprimao i sroder govnar popusicu kurac vrv lebron asistira irving i sroder sipaju
Mislim boli me kurac sto irving sipa i sto je vec isterao u plus nego sto uzima suteve lebronu
Ja imao irvinga hauarda i hendikep klivlend sve doslo na poluvremenu fazon al dodao benfiku 2igg e oces kurac jbg
Na jednom love majmun bice bo jbg
Sreca sa vinjalesom imam klivlend 2i vise pa posle cekam ove u 12
A realno je lebron da da jos 8 a sroder da ne da 5 za to vreme pa da udju rezerve sta
Evo lebron jos 6 a sroder ne 5 pa da udju rezerve
Ma kurčina videćeš
A znam jbg al volim vestacki da stvaram pritisak haha kapiram da nece ni uci posle ovog tajmauta
Igrao je lebron sa izmenama i sa bo par meceva primetio sam