Кладионица

1. Ajde bre lebron jebem te u asistiranje da te jebem

2. Tako izvedi ga sad mrs bre mora nesto da jebe

3. Stigla te leskovacka GI kletva xd

4. još mi neki klinac u kladzi serenda da odigram samo cistu dvojku, da ne rizikujem, jer Lacio se istrošio na prošloj utakmici ololo ja ga oterao u pm. malenu. i je*o mater ako nije otišao posle kod neke vracare

5. Bravo Armine za Vinjalesa vidi se da si gospodin koji zna šta da isprati (plus nezasiti kockar)

Ja pao, prošo vinjalesa a drugi duel moj lik pao a protivnik u sledećem krugu. Da su u istom bila bi kvota jedan jbg

6. Mada naravno i markez je pao a pitanje dal bi ga ovaj uhvatio

Zanimljivo je dosta klađenje na automoto

7. Ako dodje westbruk manje ce se utepam od pare xd

8. Vidi irving vec 22 ajde bre lebron pusi kurac bas sta si se isprimao da asistiras
    Edit: gle promasi trojku pajser

9. Brale vodi u bibac da se utepamo sa gurmansku xd

10. Sad se isprimao i sroder govnar popusicu kurac vrv lebron asistira irving i sroder sipaju
    Mislim boli me kurac sto irving sipa i sto je vec isterao u plus nego sto uzima suteve lebronu

11. Ja imao irvinga hauarda i hendikep klivlend sve doslo na poluvremenu fazon al dodao benfiku 2igg e oces kurac jbg

Na jednom love majmun bice bo jbg

Sreca sa vinjalesom imam klivlend 2i vise pa posle cekam ove u 12

12. A realno je lebron da da jos 8 a sroder da ne da 5 za to vreme pa da udju rezerve sta

13. Evo lebron jos 6 a sroder ne 5 pa da udju rezerve

14. Ma kurčina videćeš

15. A znam jbg al volim vestacki da stvaram pritisak haha kapiram da nece ni uci posle ovog tajmauta

16. Igrao je lebron sa izmenama i sa bo par meceva primetio sam

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.