Кладионица

1. E majke im ga nabijem baš

I badnjak prodaju, odoše nam običaji u kurac krasni kuda ide ovaj narod

2. Sta se smejes najjace da cu da farbam jaja puca mi kurac

3. Ionako kapiram da bi izlomio sve a i ako bi ofarbao neko izgledalo bi ko iz cernobilja ne bi deca htela jaje da pojedu vise u zivotu

4. al ozb ima tu nesto samo treba cimanja i malo rizika al jbg ako zelis nesto mora
    sad se setih onih lalafo majmuna cepali su po yt reklame i neke poznate licnosti ja msm ne znam na tvu da l su bili i eno cepa im sajt 300k aktelnih oglasa
    to bi bilo nesto cemu bi tezili da smo se setili 10god ranije a sad i limundo i kupindo i kupujem prodajem i lalafo ovaj jebeni, tako da moramo da nadjemo negde prostor da udjemo za neki pocetak

5. ma smesan mi onaj deo ''kad nisam imao zenu'' jer mi nije jasno kako si u period od 7 godina uspeo da ubacis 3 zene i period kad nisi imao zenu xd

6. Dobro jes malo smesno kad tako kazes haha

7. Evo imam ja jednu ideju ako ste voljni da ucestvujete, svako moze da drzi svoj reon coa kg i okolinu somi le i nis i papet vojvodinu arming bg a ja da ne radim nista jer cu da uletim pare al da budem VECINSKI VLASNIK? Kazite ako jeste da vam ideju priblizim privatno nekako necu javno da pisem uglavnom radi se od kuce i treba neko da ume interneta

8. kolko bre majmuna po instagramu sto prodaju razne kurce, posalju duks nekome sa 30k pratilaca i ovaj ih reklamira i tako znaci najgluplje najbanalnije stvari al kasnimo za sve to zato moramo da ulegnemo da vidimo gde ima prostora ionako drkate kurac sise izjasnite se pa da ulegnemo pa da iznesemo plan ps-u pa ce mozda da ulozi a i ne bi mogli profit na kladionicu da nam ne bi lomio noge itd.
    pricajte sada ili cutite zauvek posle nema e drugari ocu i ja s vama

9. Pa evo imam i ideju majmune bukvalno hocu da vam poklonim pare jer sam dobar covek koji joce da ne radi nista a ima para

10. E pa dobro 'ajde ispričaj nam i radimo evo od ponedeljka nema frke.

11. Brt i ja bih mislio da se ti sprdas ali ja sam ozbiljan krsta mi, mislim da bi radilo solidno sirotinja paket i deluks maya berowic paket

12. ajde u pvt ozbiljno nemojte da se drkate majmuni ja hocu ozbiljno da pristupim i insistiram da ps uzme licne podatke adresu i to ako zajebe neki majmun

13. cekam i ja pvt da iscitam pa idem da kosim travu xd

14. Aj nek neko napravi cet na vajberu nek nas doda sve i somaru nek ubaci da ne pisem vise puta, moglo bi to i samo iz bg da se radi ali kapiram da ovako moze da se ustedi taman usteda=zarada
    Edit: jebite se sve bi da neko uradi umesto vas

15. je l imate brojeve medjusobno, znam da ti i papet imate, moj nema niko pa glupo sad ja da prikupljam lakse mene samo da ukljucite al ajde ako vas i to mrzi dajte brojeve u pvt

16. Dobicete pvt, al lepse bih onako objasnio sa prezentacijom xdd

17. upravo se vratih iz jagoda, od kojih očekujem profit od 80k eura ove godine, ali dajte taj predlog, od viška glava ne boli što bi rekli naši stari mudri preci

18. To vec ima aleksandre 30 dinara je jedno jaje ja kupovao kad nisam imao zenu

Haha, al sad je 30 dianara jaje (vucicupederu) kontam da je 50 da ti ofarba.

Voleo bih i ja da cujem tu poslovnu ideju :))))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.