Кладионица

1. Pa imamo ideju samo nam je problem da nateramo coveka da udje u tunel posto je uzano dosta.

2. Bombaš specijal:

And also, making of restaurant dishes clean again!

3. Tečo da li ste zainteresovani da budete terijer koga bi mi napujdali na mačku za jednu poveću svotu novaca?

4. Ne smem baš da otkrivam kolika je to poveća svota ali se kreće negde u rasponu od 49-50$

5. Tečino lice sada:
    $.$ (ova tačka je nos kao)

6. Mister Pup, isključite tog čoveka iz kompanije, neće vam biti od koristi, jer je pao već na prvom testu koji traži da se ispoštuje prvo i osnovno načelo biznisa- da rizik stvara kapital!

7. Teča ostavi toliko tvojoj tetki na stočiću kada ujutru podje u nove radne pobede, KI-LO-GRAME..

8. Inače, momci, jel imate biznis odela ili da vam teča pošalje iz Amerike? Prilikom pregovaranja sa poslovnim partnerima, ne smete da izgledate jeftino. Tompus je takodje poželjan aksesoar, kao i neki skuplji ručni sat.

9. Eto meni jedan sat treba, odelo za biznis prilike imam, 100% vuna, znaš kakvo je, kao saliveno, kao majicu da nosim. Ali bez sata odmah vide da sam siromašan i odbiju me glat...:(

Ne mora skup, dovoljno je da nije digitalni casio koji imam od svoje 5. godine

10. Glupane, to nema veze sa pogadjanjem posla, tu dobit igra glavnu ulogu, već sa nečim drugim

11. A sto ne bi vestbruk bas danas sutirao 6/23 (trojke 3/11)? 18 na poluvremenu imao drtina i onda festival ciglarenja i dobijanja rampi
    http://i.imgur.com/umpIW1b.jpg

12. U sokeru mu stavili granicu na skokove 10.5, prepoklon bio. Inače, skokovi i asistencije prelagano dolaze, juče sam pogodio pun kurac igrača, ali mi ga opet Oklahoma utera na poene.

13. Kako prelagano brate imao je 11 skokova? I to taj 11 fazon minut pre nego sto je izasao xd

Cudi me da nije ostao da juri jos 3 asistencije. Uglavnom poenta je da kad mi je ostao samo on za pare i poslednji na tiketu on ima najgore sutersko vece u sezoni lol

14. što se mene tiče došao je, a kad dodje, to=prelagano je xd

15. Moja sućut ps, šteta... Beverli ga je zatvorio momački, nema šta.

16. Pa nije ga bas zatvorio brt ne znam dal si gledao? 23 suta za nekih 30 minuta plus 8 bacanja i 7 asistencija jbg

Na fudbalskom me sjebo salke jebeni crko majci, a ne igram nikad timove koji igraju protiv zadnjih na tabeli al eto sam sebe jebem. I imao jedan nerealni za 200k al tog mi nije zao

Al dobro je, drzim se i dalje na soma dnevno dobar sam

17. Njukasl kapiram da je 2 danas.... 1.7

18. kapiram da govnjivi arsenal dobija veceras.verovatno je venger iskukao da igraju i da dobiju kako ga ne bi sramotili vise...ako je moguce vise.
    i strazbur kec

19. Neki baja u mom selu dobio 2 miliona ovih dana. Kažu isplatili mu 200k samo do sad, ne znam koliko mu je pametno da uzima ostatak pošto je Olimp u pitanju, vrlo lako može da se desi da ga nalupaju i otmu mu kofer kad ih digne

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.