Кладионица

1. i lepo stavim šengeliju i precrtam ga, stavim larkina koji je jednom šutnuo mrtvak

2. hajns ima 3 skoka majku vam jebem lopovsku

3. Evo i ja pljujem larkina i tebe brt koji slepac. Prepisao sam oba tvoja da ne mozgam sam

A kad precrtas nekoga napisi ispod koga si precrtao a koga ubacio ljubi te brat

4. Pise dva skoka hajns lepi

5. Morao sam jos jedan ls bez zvezde sad da bacim
    Lester x-1
    Barsa x-2
    Real x-2

Kvota 860 ulog 500 dobitak 430k

6. Kalinić dve trojke gospode

7. Jel preterao jasta je?

8. Pa preteraće jebeno, dao dve trojke u 2.minutu, na granici je sad.

9. Aha 6,5 onda. To me zanimalo koja je granica tikete sam odlozio vidim da nema leba

10. Gledaj ti ovo jbt o jebem ti i kladionicu i sve

11. Sta te sad muci brate moj napaceni?

Larkin i badinger a?

12. Ako larkin istera ovo sada poslacu mu litar rakije evo

13. KAKO VAM PRAVE 7:0 SERIJU MAMU VAM JEBEM KAKO

14. Ma sjebo mi džekson dva tiketa, ali larkin u životu drži me, larkin daje nadu

15. MA DAJ 100 TROJKI MRS U KURAC SVE

16. Kejsi rivers je inače jedan veliki gospodin

17. Potpisujem za riversa, kao kalates dok nije bilo dzejmsa(al opet pocinje), kurbanov i plamli dok nije dosao u denver

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.