Кладионица

1. I ja sam prošla jedan uber tiket, ali nije fazon da vam unaprijed ostavim tiket. Fazon je reći šta si prošao kad "prođeš".

2. nije to ništa ja juče svrno soma jurića, breša i šamrok došli i ovaj stojadni uplate i eto ga... ko te jebe sele kad ne slušaš momke i njihove prijedloge...

3. Alo bre nedokazni stvorovi! Jel sam lepo postavio prognozu na neresen rezultat pre nego sto je pocela?! Sto vi ne postavite nesto sa dobrom kvotom al da prodje, a pizda vam materina?! Preterali ste sad supcine jedne! Evo dokaza da ima jebenih "pokidanih ploca" kao vi i ljudi koji ne mogu a da ne nerviraju druge. MRS BREEE!

4. opa, đurđo...
    e a što nam ne bi okačio ovaj današnji tiket đe si vezao ove dvije od 0-1 i 5+...
    ili što juče nisi ispisao i taj šamrok i ove što ih promaši?
    jedan jedini put kad si postavio tiket sa pet utakmica najveća kvota je bila oko 2, a i nju si promašio... zapravo pogodio sisamo liverpul 12 i to kvotu 1,3 u vr' glave...

5. MRS U PIZDU MATERINU, MRRRRS!

6. mojne biti nervozan... pojma nemaš o kladionici... DŽANKI JEBE!!!

7. DAJ TIKET, BA, MOJNE TO MARŠ

8. MAJMUNE NENORMALNI ODJEBI VEC JEDNOM!

9. NISAM JA MAJMUN, JA SAM JEBAČ... A TI METNI TIKET I MOJNE SPERMOVATI TEMU...

10. Baltika - Luch Energiya 0-1
    Njemačka U21 - Bosna i Hercegovina U21 5+

Tesko da ce doci nesto od ovoga.

11. Buri, sram te bilo, zašto nerviraš Mraizela? Ovaj put će tebe da prijavi za vrijeđanje. Stidi se svojih godina, nije to lijepo. Ccc...

12. Jedan tipa oporavak od šurnajst padova:

Azerbejdžan - Švedska 2
    Nemačka - S. Irska 1
    Hrvatska - Španija 2
    Portugalija - Poljska 1

Kvota 3.44, 250 dinara

Nego, šta mislite za sutra Italija 2?

13. Ja sam mećela ovo za sutra:

Srbija - Italija 1 2,40
    Nizozemska - Moldavija 4+ 1,80
    Francuska - Albanija 3+ 1,65
    Portugal - Island 3+ 1,40

14. Ja cu ostaviti veceras sta cu odigram sutra..
    Planiram jedan 2+ tiket, jedan 2-5 golova, i jedan da saram :D
    Budzet je 500din,pa sta bidne :D

jesam kreten, pola nadnice ostavim istog dana u kladzi.. a radim od 7 do 7 :(

15. A da uplatiš 200-300 na manju kvotu? :)

16. Prodaću oba bubrega i staviti ceo prihod na x sutra protiv Italije. Uvek je dobra kvota na x. Šteta što sad nisam pri nekoj većoj kinti, baš bih mnogo stavio na to... Italijani bez pola ekipe i boli ih kurac da se ovde smaraju, a mi slepci nećemo moći ni gol da utrpamo, eventualno 1 ako nas nešto prokenja.

17. Ja za sutra imam spremljene duple sanse.Ukupna kvota 5,uplata 10 km.

18. Zar i ti kriješ svoje tikete dok ne prođeš? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.