Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Somi to se ne odnosi na jedinog centra u ekipi jbg najjace da ne spuste loptu na centra celu utakmicu. Ali doncici, rodrigezi, keroli, batuci i ostala bagra to sve minus(i ujebe hanikat hahaha)
Eh kad bi ovaj bertans nabio rudija kolenom u muda slavio bih ga kao krsnu slavu
Sto place ovaj doncic jel ga udario neko?
Gledaj ti koje faulove pravi ovaj govnar rudi coa
život je jebena laž i što pre shvatimo to, to će biti bolje po nas...meni je jedna osoba odavde otvorila oči, to je armin nažalost.
Rekao mu žižić da može da pljune iz hrvatske do austrije xd
Razumeš kao premala slovenija heh ne a neka sam ću ja da odem
Mozda ga ostavio decko xd
Nista aj idem i ja jbg haha
To su te pošalice to to
Hahaha kakva je bre ovo reklama 30k novih dlacica za 10 sekundi a ova mu kao soli glavu sa necim lool pa kakve su to dlake to ako dune vetar otpadne ili sta? Ne verujem jbt zagrcnuh se
Ubi ih zizic jbt
Uh uh podućka ga real izgleda lepo bi bilo da ih namuči DAČKA u turskoj ako dobije ovde
vonamejkera treba igrati pa makar mu 22 granica bila
Meni su ovi ogavni i jedni i drugi
Ju ju ju al ga zalepi rudi
Da, čestitke za rudija i rampu
PA JEBO TE ZIVOT U PICKU JE L MOGUCE DA NE BUDE NI 20 POENA ZA CELU CETVRTINU JEBEMTI KLADIONICU KRVAVU
Gledaj sad kad ili pokradu DOGUS ili je ljulj stavi sa 72 metra
Vonamejker carina
Edit: pu jebem ti ni pipnuo ga nije
DACKA otisla u po umesto zvezde jer su zvezdu prisilno izbacili i osvaja el kao danska evropsko hmmm
Dobro je jebemti