Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pokušaću da prepisujem od svih vas pomalo i ponešto kako bih prekinuo užasno dug niz promašaja.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1187-1777171-919
Немачка - Белгија 2
Република Ирска - Јерменија 1
Грузија - Грчка 2
Словенија - Србија 2
Данска - Португал 1
Hm hm hm...sad gledam ovu listu i nemam pojma... Jebe me sto ne znam kome tacno treba,pa se istripujem da treba nekome,a ne treba im,pa izduvam karindzos...
Spanija 2-3 gola
Nemacka-Belgija 3+,bole Nemce penis da puste Belgiju,sabice ih samo tako
Danska-Portugal gg
Francuska 1 &3+
Rep. Irska 1& 2-3 gola...
I naci cu jos jednu da stavim na koju cu da padnem...
Veceras gadjam 1+ I i 2+ II i tako cu sad stalno necu bre vise da se nerviram ko je kome prodao i zasto.
Ja ću danas da padnem ovo:
Slovenija - Srbija 2
Gruzija - Grčka 2
Danska - Portugal X2
Švedska - Nizozemska 3+
Španjolska - Škotska 1
Francuska - BiH 1
I na drugom tiketu padam Zvezdu, Srbiju i Rusiju.
Ма Белгијанцима треба победа, а Немци су већ обезбедили пласман...тако да сам 100% сигуран у победу Белгијанаца.
Kazahstan - Austrija 2+
Gruzija - Grcka 2+
Irska - Armenija 2+
Turska - Azerbejdzan 2+
Francuska - BiH 1
Danska - Portugal 2
Madjarska - Finska 1
Posle ovog, bataljujem kladzu bar do nove godine.
Pa ni protiv turaka im nije trebala pobeda pa su ih ugazili 3-1...sad igraju pred svojim navijacima sigurno nece izgubiti, to bi bilo prosto debilno da izgubiš pred svojim ljudima, ko je igrao protiv nemaca gadno se zajebao.
Tole,moras da skapiras da su Nemci jedna masinerija. :) Posle nasih,moja omiljena reprezentacija, gaze na 5-0 da ti daju sesti. Kad im ne treba,k'o protiv Turaka,daju 3 komada. Njima je nebitno sto Belgiji treba,napasce ih kao i sve do sada,imaju 9-0-0,sto ne bi sa svim pobedama zavrsili kvalifikacije. Moj predlog vam je da bar izbegnete taj par,jer ce Svajni i kompanija da ih pre-ga-ze.
P.s. A i Mesut Ozil ce morati za svoj narod da uradi nesto... :)
Radi patriotizam, a? :D
Da. Zato nisam stavio one Srbe na tiket.
Ein Land, eine Volks, ein Spiel :)
Nemačka 3+
Srbija2-3
Francuska tm1 2+
Irska 2+
Švedska 3+
Ево па гледајте коме шта треба http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8943195.stm
ZA CENERA DA ODIGRAM OVO...
SRBIJU X2
GRČKU X2
ŠVICU 1X
IRSKA 1X
HAMBURG (RUKOMET) 1
ZAGREB (KOŠA) X2
DOSTA...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5502611-920
Srbija 2
Grcka 2
Danska 1 ili bar kec prvo poluvreme
Rusija(21) 1
Francuska(21) 2
Ceska 2
Albania 1x
Italija sigurna pobeda
Bath sity 2-x
Forest green rovers 2-x
Ja sam to igrao al na vise tiketa, tako da kombinujte. Plus sam igrao kornere i zute kartone. To moze ko igra preko neta, dobre su kvote. Npr da u poluvremenu ima belgija vise od 1,5 kornera je kvota oko dva. Ili bosna da u poluvremenu ima vise zutih je 2,10.
Nije lose da se juri iz keca ili dvojke u x. Na dve utakmice je na sto dinara uvek dobitako oko 20000, a relativno cesto dolazi. A onomad me engleska sjeba za 3600 a svajcarska za 7500. Kombinovao golove, fikseve i prelaze
DOŠAO MI JEDAN OD 20 MARONA...
SIMON, RODIK, J.KOREJA, ENISEY, SLOVAČKA, SRBIJA XPP...
SAD IDEM SA TIH 20 NA SLEDEĆE
ZAGREB X2
CSKAX2
KRASNYE 1
UNIKS 1
SVE KOŠA, SVE U 5... PA ŠTA BOG DA...