Кладионица

1. Ja uzeo slobodan dan,odigracu ug+ tiket pa cu ostaviti (al smor nemam balkan bet nigde blizu pa moram u soccer).

2. Ja cu vam ostaviti svoj kad prodjem,posto ocigledno sta god metnem ovde,ne moze da prodje....

Ima u ponudi Lokomotiva-Zvezda... to je 2-3 gola bez problema.

Ima Danaca pun penis,ako izgrme u golove,bice love... srecno kockari!

3. ja odigroa 2 komada.
    Prvi:

cela italijanska druga bez atalante 2-4 gola

kvota 20, na 100din

Drugi:

Alzir,Flamengo,Santos,Nots kaunti, Brej, Albinolefe,Regina,Groseto,Toluca,Hamilton,Almeria, Cordoba - sve 2+

kvota 13.5 na 200din

4. Prvi:

cela italijanska druga bez atalante 2-4 gola
    kvota 20, na 100din

Proslo sve,samo cekam redjinu. Branicu 0-1 sa 1000din i 5+ sa 250 din.
    U najgorem slucaju sam 700 din u plusu.

5. Santos-Palmeiras X2 @1.57
    Almeria-Valladolid X2 @1.65
    Cordoba-Villareal B 1 1.85
    Albacete-Toledo 1 1.45

Gazimudo,kolika je kvota na 2-4?

6. Gazimudo, srećne si mi ruke. Da li da stavim 1000 din na sledeće čiste kečeve:
    Toluka
    Almeria
    Flamengo
    ?
    Ne budi spor u odgovoru, čekam 10 min. i odoh ja. Ali bitno mi je tvoje brzo mišljenje.

7. Ljakse,mozda je otisao da se brani :)

8. Pa, dobro, i neka je. Šta ti misliš o ova tri keca?

9. Газимудо у уторак ћу одиграти ово што си ти предложио 2+. Како ли се тога до сада нисам сетио...

10. E evo me sad, "citao" sam plejboj u kladzi :D

Ljakse nista ti ne bih pomogao posto nemam pojma koji su to timovi :D
    Mislim cuo sam,al stvarno ne bih mogao da tvrdim nista. U svakom slucaju ti zelim srecu.
    A posto je meni sad primarni tiket postao ovaj singl 0-1 , jer na njemu za soma vadim 3 000, pozelite mi srecu.
    Ovaj 2+ cu izgleda opet da padnem za gol jebem ti skote u dupe,vise nikad na tiket.

Kvota za 2-4 gola na italijane drugu ligu je svuda 1.45. Al ne znam zasto sam to odigrao, valjda malo da se sprdam,inace ne volim da ogranicavam. A i zamalo dve da padnu, u 55om minutu su bile na 4 gola,al sreca pa ostalo.

11. Ode mi favorit za 0-1, 11 minuta im je trebalo za 2 gola.
    Sad mi je bolji ovaj 2-4 od onog 5+.. Mada mocno bi izgledalo kad bih ubo singl na kvotu 8.2 :D

12. Ne umem da igram, ali igraću zauvek.

13. Ljakse druze,probaj i ti 2+ tikete.. sve te tekme koje stavis gg3+ stavi 2+ naredjaj 10ak tekmi i uzmi pare.. a ako hoces da povecas rizik, povecaj broj tekmi a smanji uplatu.

14. Boli vas briga kad imate 2+ u kladionici... Ima i u BL Mocart, ali mi nije blizu, jebo sebe...

15. Nije ista igra,al isto dosta tekmi dolazi 1+ drugo poluvreme. kvote su tu negde,pa probaj sa tim..

16. Ако нешто сутра треба да дође , по мени , онда је то ово :

http://www.dodaj.rs/f/3Z/bx/1Hy8gXQf/qua.png

17. Nači (priključujem se gomili), nakon 104 godine da prekinem niz i da za danas ne odigram ništa, mada je u Mozzartu bila ogromna ponuda od čitavih 5 utakmica.
    Htjedoh reći, ako u narednih mjesec dana ne prođem ni jedan tiket, prestajem sa ovom vrstom igre. Glup sam i tvrdoglav kao mazga: umjesto da pratim normalne igre i normalne kvote, ja se proseravam sa nenormalnim.
    Pokušaću da prepisujem od svih vas pomalo i ponešto kako bih prekinuo užasno dug niz promašaja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.